Spansk hattrick-helt: Zidane har ingen tiltro til mig
Isco scorede hattrick tirsdag for Spanien, mens han ikke føler, han har tillid hos træner Zinedine Zidane i Real Madrid. Foto: Juan Medina/Reuters
Isco brillerer på det spanske landshold, mens han har svært ved at imponere sin klubtræner, Zinedine Zidane.

Den spanske landsholdsspiller Isco brillerede tirsdag aften med et hattrick, da Spanien slog Argentina 6-1 i en testkamp før VM-slutrunden.

Den 25-årige Real Madrid-spiller er et sikkert valg på landsholdet under landstræner Julen Lopetegui, men i klubben halter det mere.

Her har træner Zinedine Zidane ofte foretrukket Marco Asensio og Lucas Vázquez, og noget tyder på, at Isco efterhånden har fået nok i Real Madrid.

- Lopetegui giver mig selvtillid. Han giver mig minutter i kampene. I Real Madrid har jeg ikke den selvtillid, som er nødvendig for en spiller.

- Måske er problemet mit, og at jeg ikke har vundet den nødvendige tillid hos Zidane med alle de gode spillere, der er (i Real, red.), siger Isco ifølge AFP.

Argentina var uden Lionel Messi og flere andre stamspillere i det store nederlag tirsdag, hvor Isco scorede Spaniens andet, fjerde og sidste mål.

Isco forlængede i september i fjor sin kontrakt for fem år med Real Madrid, men i spanske og engelske medier bliver han ofte sat i forbindelse med et klubskifte.

Her er Manchester City og Tottenham i Premier League tidligere blevet nævnt som mulige destinationer, hvis Isco vil forlade Real Madrid.

/ritzau/