Sol og 22 grader venter i weekenden
Der skulle stadig være mulighed for at nyde lidt sensommervejr lørdag og søndag. Foto: POLFOTO, Adrian Joachim
Weekendvejret bliver mildt og lunt, men solen kan man ikke stole på, og der er ingen grund til at pakke regntøjet helt væk.

Efteråret har ikke helt fat endnu.

Meteorolog Andreas Nyholm fra TV 2 Vejret har nogenlunde positive nyheder til dem, der frygter den regn og blæst, som normalt følger med.

"I dag er der heldigvis stort set tørvejr til hele landet og også en del sol. Det tegner godt for weekenden, og vi kommer også op på 16-17 grader i dag," siger Andreas Nyholm til Newspaq.

Lørdag bliver varmere, men knapt så solrig. Natten til lørdag vil byde på en smule finregn i løbet af natten og morgenen. Men så bliver det pænt igen.

"I løbet af eftermiddagen og specielt over de sydlige egne ser det ud til, at der er en chance for, at solen kommer flot igennem, og vi kan komme op på en 20-22 grader, så det er jo næsten sensommer," siger Andreas Nyholm.

Lørdag bringer en koldfront fra vest regn ind over Jylland, og måske vil det stadig regne i de østlige egne søndag morgen og formiddag. Men igen bliver det pænere om dagen.

"Der kan vi også komme op på 20-22 grader med en del sol," siger Andreas Nyholm, der desværre har dårlige nyheder for næste uge.

Resterne af en tropisk orkan styrer nord om Danmark, hvilket sender blæst og regn i vores retning.

"Der går det ned ad bakke og mandag ryger vi under de 20 grader med regnbyger," siger han.