Søster anmelder tv-vært for vold
Benedicte Strøm er sigtet efter den milde voldsparagraf for at have overfaldet sin søster. Foto: Andreas Szlavik / POLFOTO
Den tidligere vært på TV-avisen er blevet meldt til politiet af sin egen søster.

Den tidligere så populære tv-vært Benedicte Strøm, der er kendt fra en række programmer på DR, TV2 og TV3, er blevet sigtet for vold. Det skriver Se og Hør, der kan fortælle, at kendissen skal være gået til angreb på sin søster hjemme i familiens villa i Hellerup.

Søsteren har efterfølgende meldt Benedicte Strøm til politiet. Den tidligere tv-vært bekræfter sigtelsen over for BT.

- Jeg har fået at vide, at jeg er sigtet efter § 244 i straffeloven. Det har jeg fået at vide af retten i Lyngby, siger hun til avisen.

Anklagen lyder, at Benedicte Strøm den 12. maj i år skal have skubbet og slået sin søster Henriette, med blå mærker og hævelser til følge. Benedicte Strøm, der blev kendt som vært for TV-avisen, risikerer nu op til tre års fængsel.

Hun afviser dog at være gået til angreb på sin søster og forklarer hændelsen med, at søsteren har psykiske problemer.

- Der er intet hold i sigtelsen. Jeg kan roligt sige, at jeg hverken har slået eller overfaldet min søster. Det er en ulykkelig situation for vores familie. Det eneste, jeg kan sige i den sammenhæng, er, at min søster er en smule ustabil, sige hun til Ekstra Bladet.

Benedicte Strøm, der i dag har sit eget kommunikationsbureau, har tidligere været kommunikationschef i Tivoli og Finansrådet og er desuden fagbogsforfatter.

Kilde: Ekstra Bladet