Administration 

Søren Baastrup: Behårede baconchips og Mascha Vangs bare bryster

Debat
4 unge spiller padel
(Foto: Lotta Lemche/ TV 2)

 Vores faste tv-kommentator gennemgår løbende, hvad der sker i TV 2 Plays realityserie ”Bachelorette”. Så kan du stadig snakke med, selvom du ikke selv gider se den. Vi er nået til afsnit fire, fem og seks.

Jeg er i gang med at se realityprogrammet ”Bachelorette” på TV 2 Play. Vi er nået til den anden uge og afsnit fire, fem og seks. Jeg orker ikke forklare, hvad det hele går ud på, så hvis du ikke læste med sidst, så må du selv lige sætte dig ind i det ved at klikke her.

 

Afsnit 4

Årets hovedpersoner, Mette og Julie, skal på fællesdate med fem mænd. En af dem er Stig, hvis bror Kasper også er med i programmet.

– Jeg håber, jeg er safe, bro, siger han.

– Jeg tror, du er safe, bro, siger hans bror.

Det er meget forvirrende, når både dem, der er rigtige brødre, og dem, der ikke er, kalder hinanden for bro hele tiden.

Stig kan godt se udfordringen i, at han og Kasper måske kæmper om samme kvinde. Men han tror ikke, de står tilbage mod hinanden sidst, da de har så forskellige værdier.

– Jeg vil beskrive mig selv som en fyr, der går meget op i træning, siger Kasper.

– Jeg vil beskrive mig selv som en fyr, der går meget i byen, siger Stig.

Det viser sig, at Kasper næstefter træning går op i byture, mens Stig næstefter byture går op i træning.
På fællesdaten får Stig selskab af Alexander (der har arbejdet som coach og dyrket yoga så længe, at han er begyndt at tale som en pige), Mikkel (der ligner Ed Sheeran på stoffer), Frederik (der har et så skarpskåret fuldskæg, at det ligner sådan et, man klikker på en LEGO-mand, men taler som en ældre, homoseksuel, kongelig skuespiller) og Rasmus (der engang har tisset i en voksenble på TikTok). Ja, jeg håber, at jer der læser med sætter pris på mit arbejde, for jeg kunne på nuværende tidspunkt have siddet med en kop te og læst en god bog i stedet. Okay, jeg ville nok have set den nye serie med Arnold Schwarzenegger på Netflix og spist baconchips, men I forstår, hvad jeg mener.

– Vi har besluttet, at I skal lave noget mexicansk mad, siger Julie, da deltagerne på daten er samlet.

– Tv-tilrettelæggeren har besluttet, at I skal lave noget mexicansk mad, mener hun.

– Vi er nemlig begge glade for mad, tilføjer hun.

– Vi er nemlig begge glade for at tage billeder af mad, mener hun.
Drengene får hver deres opgave. Stig har været bartender og skal lave drinks, men kender ikke den sprut, han får udleveret.

– Jeg har et red flag med Stig, fordi han ikke er god til at holde nøgenkontakt, siger Mette.

Eller, sådan lyder det, men hun mener nok ”øjenkontakt”.

Alexander skal lave guacamole og blærer sig med, at han kan seks sprog og derfor ved, det udtales ”WAKA-moli”. Frederik skal lave pølser, men der er så mange åndssvage ting i det her program i forvejen, at jeg ikke gider skrive en joke om det. Meth Sheeran skal bage brød, og det viser sig, han til daglig forsker i hjertegenetik. Den havde jeg ikke set komme, det indrømmer jeg.
Mens drengene nosser rundt med madlavningen, spankulerer Julie og Mette omkring og tjekker, hvordan det går. Ved I hvad, Julie er faktisk utrolig dygtig til at udspørge drengene om alt muligt og er ret god til at være på tv. Hun er tilmed utrolig køn. Jeg forudser allerede nu, at hun bliver vært på en af de kommende sæsoner af programmet. Altså, med mindre det går op for TV 2, at der ikke rigtig er brug for en vært. Apropos Petra Nagels skånejob.

to unge springer i vandet
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Apropos Julie, så antydede jeg i sidste uge, at hun havde fået lavet sin barm kunstigt større. Det faldt flere for brystet (ja, ha). Jeg ved ikke, om det passer. Men faste læsere vil vide, at jeg hvert år løbende forsøger at opklare et mysterium i programmet sammen med seerne. Tidligere har vi bl.a. efterforsket, hvorvidt produktionen rent faktisk havde taget IKEA-puder med fra Danmark, for at pynte hotellet op (det havde de!) og om en af de kvindelige deltagere i virkeligheden var en mand (det kan jeg ikke oplyse yderligere om, siger min advokat).

I år har jeg tænkt mig at finde ud af, om det med Julies bryster passer. Heldigvis dingler hun for det meste rundt i en stram badedragt, så researchmaterialet er lettilgængeligt. Indtil videre tyder den lettere asymmetriske tyngde på, at der er tale om ægte bryster. Omvendt tyder de forholdsvist højtsiddende brystvorter på, at der ikke er. Jeg var engang redaktør på et mandemånedsmagasin, hvor vi havde Mascha Vang på forsiden. Hun var topløs, men hendes brystvorter var dækket af tekst. Vi fik utrolig mange klager fra folk, der troede, vi havde retoucheret brystvorterne væk. Men det var altså bare, fordi hendes implantater havde skubbet dem unaturligt højt op, at det så sådan ud.

Okay, den historie er måske ikke superrelevant lige her, jeg elsker bare at fortælle den. Men altså, hvis der sidder nogle kirurger derude, der ser programmet, så skriv lige med jeres umiddelbare iagttagelser. Hvis ikke vi har styr på det inden sidste afsnit, skal jeg nok skrive og spørge Julie selv.
Hvor kom vi fra? Nå jo, apropos det med en ny vært, så kommer Petra Nagel og forstyrrer de fem drenge og to piger, mens de spiser. Sagen er den, at pigerne skal vælge en af drengene, der skal hjem med det samme, siger hun. Petra Nagel ser meget alvorlig ud, men det gør hun altid. Ligegyldig om hun er i Mexico med et fjollet realityprogram – eller sidder i Go’ Aften-studiet og interviewer en influencer, der har bygget Fregatten Jylland af ispinde.

Det ender med, at kongelig skuespiller, LEGO-mand og fritidsmusiker Frederik skal hjem. I gamle dage, når folk blev stemt hjem fra ”Robinson” og den slags, fik de lov at bo på et fedt hotel, mens de ventede på, at optagelserne sluttede. På den måde vidste folk hjemme i Danmark ikke, hvem der havde vundet eller tabt. Er der nogen, der ved, om det er det samme i ”Bachelorette”? Hvis det er, så er det måske derfor, han tager det så pænt.

– Sådan er det. Jeg er en slowstarter, siger Frederik, der som bekendt ankom i gamachebukser og paryk til en lyden af 80’er-heavy i afsnit et.

Nuvel, Julie og Rasmus går videre på date, og det samme gør Mette og Stig. Det er kedeligt, for der er ingen, der kysser. Det er der til gengæld hjemme på hotellet, hvor Niklas og Boris bader. Niklas har kasket på. Boris er kåd.

– Der er fem forskellige kærlighedssprog, og kropskontakt er nummer et ved mig. Alle skal prøve at kysse en mand på et tidspunkt, siger Boris, inden han og Niklas mødes i et hurtigt tantekys.

For helvede, hvor det er langt ude og klamt. Hvem fanden har kasket på i en pool?

 

Afsnit 5

Brødrene Stig og Kasper barberer hinandens rygge. Jeg har ikke længere lyst til baconchips.

Imens skal Boris på date med Julie. De skal svømme i en lille sø, og hun har badedragt på. Men den er sort og linjerne er ikke trukket så hårdt op, så efterforskningen er på standby.

– Jeg har klaustrofobi for havet, siger Boris.

– Jeg har noieren, når der er space nedenunder mig, for så tror jeg, der kommer noget op og æder mig, tilføjer han.

Det lyder som en ubehagelig, psykisk lidelse, men jeg tror ikke, ”klaustrofobi for havet” er det korrekte medicinske udtryk for den.

Efter Boris alligevel har været en tur i vandet med Julie, sidder de og får en drink.

– Det har været en lang morgen. Da jeg vågnede op, var jeg fuldstændig tom indvending, siger han.

– Nå, udbryder Julie overrasket.

Jeg er også overrasket. Det kan umuligt være første gang, han har haft det sådan.

Det viser sig heldigvis, at svømmeturen har gjort, at Boris ikke er tom mere, forklarer han. Julie ligner mest en, der overvejer, om hun gider tilbringe sit liv sammen med en mand, der ikke ved, hvad ”klaustrofobi” betyder.

Det ender dog med, hun tager ham med videre på date. I næste nu er det blevet mørkt og de skal spise. Boris kommer galt afsted, fordi han tøver lidt, da Julie spørger ham, om han mest er til hende eller til Mette. Men alt det er lige meget, for Julie har nu taget en stram, lysegrøn kjole på. Efterforskningen er genoptaget.

Hjemme på hotellet har resten af drengene i mellemtiden hygget sig.

– 73! Det er ny rekord! udbryder Mads.

Mads er ham, der er bankrådgiver, men alligevel har købt et hus på Falster. Der er dog ikke tale om resultatet af en IQ-test, men om antallet af armbøjninger, han lige har klaret.

Bagefter skal Niklas, Adam og Art (jamen, det hedder han) på date med Mette. De skal spille padel. I ved, det dér moderne børnetennis. Mette er meget interesseret i, at den muskuløse Adam skal smide trøjen.

– Jeg tror, han kan skære alt over med de skuldre dér. Om det er surdejsboller eller en skive ost, siger hun.

Surdejsboller og ost er som bekendt nogle af de stærkeste materialer i verden.

– Du har en Adonis-krop, siger Mette til ham, da de bagefter sidder alene.

– Det er det fedeste at få at vide. Jeg har selv tænkt over, at hvis jeg får en søn en dag, så skal han hedde Adonis. Altså, hvis moren vil gå med til det, siger Adam.

Trods min ringe viden om moderne kvinder, siger noget mig, at det vil hun nok ikke. Men det er bare et forsigtigt gæt.

Adonis er i øvrigt en figur fra den græske mytologi. Han vandrede omkring og gjorde alle kvinder kåde med sin flotte krop, indtil han en dag blev dræbt af et vildsvin. Nu er jeg ikke tv-tilrettelægger, og jeg kender slet ikke dyreværnsloven i Mexico, men … nej, ikke noget.

 

Afsnit 6

Mette skal på date med bankrådgiveren Mads.

– Jeg skal lige finde ud af, om han er som en på 24 år typisk er. Eller om han er lidt mere moden i det, siger hun.

Svaret på det første spørgsmål er forhåbentlig nej. Og det siger jeg ikke kun på grund af huset på Falster.

Daten går ud på, at de på skift skal have bind for øjnene, smage på nogle forskellige fødevarer og gætte, hvad de er. Lidt ligesom man gjorde til børnefødselsdagene i 4. klasse. Mads når igennem tre ting, men lige da Mette har fået bindet for øjnene, kommer Petra Nagel anstigende og afbryder. Hun ser glad ud. Alene det er lidt af et plottwist. Med sig har Petra en ny dreng, der skal være med i programmet. Morten, hedder han. Morten er finansøkonom og lever af at vurdere boliger. Det kan ikke være behageligt for Mads.

Mette har engang kysset med Mads, hjemme i Danmark. Måske er det derfor, hun ser glad ud. Måske er det, fordi Mads kunne smage både gulerod, kaffe og musling. Hun mener i hvert fald, det er nok til at konkludere, at han heldigvis er mere moden end de fleste 24-årige.

Nå, i dette afsnit er der roseceremoni. Eller ”russerceremoni”, som thailandske Art fra Aarhus kalder det. Som faste læsere vil vide, er det så kedeligt, at jeg ikke er kontraktlig forpligtet til at se det, så det spoler jeg over. Inden vi kommer så langt, skal deltagerne dog lige mingle lidt. Det er også ved at være længe siden sidst.

2 smukke kvinder
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Morten render rundt og fortæller de andre om, hvordan han overraskede Mette tidligere på dagen.

– Hun kunne først genkende mig, da hun tog sit bind af, siger han.

De andre ser forståeligt undrende ud, for det lyder da egentlig taget også lidt klamt.

Imens snakker Mette med Kasper.

– Det er en meget moderne ramme, vi er i. Sådan kønsmæssigt. Det er revolutions-konstruktion af vores kønsroller. Eller er jeg lidt skeptisk?

Personligt må jeg være ham svar skyldig, for jeg forstår ikke en eneste af de sætninger, han siger.

– Skeptisk? siger Mette spørgende.

– Ja, overfor tiden, vi lever i. Vi er jo også mere end heteroseksuelle. Vi er jo heteroforplantningsdrevet, siger Kasper.

Mette er med rette forvirret og gider ikke engang lade som om, hun forstår ham. Der er generelt en tendens til, at pigerne i denne sæson er kvikkere end drengene. Jeg tror måske, han skulle have tjekket ind på en afvænningsklinik, i stedet for et luksushotel i Mexico.

– Du kan få et donorbarn og være kærester med en kvinde. Du kan få staten til at betale for din sikkerhed. Du kan ringe til politiet helt gratis, fortsætter Kasper.

Han lyder lidt som man forestiller det ville lyde, hvis man havde haft en båndoptager med til sit livs største brandert. Mette lyder som en, der overvejer, om nu er et godt tidspunkt at gøre brug af det med politiet.

– Så hvad er dit spørgsmål? siger hun.

– Hvad søger du? spørger Kasper.

– Også fordi I fik p-piller i 60’erne, tilføjer han, inden Mette når at sige noget.

Da Kasper kort efter kommer tilbage til de andre, vil de vide, hvad han har snakket med Mette om.

– Kønsroller og sådan noget, siger han selvsikkert.

Det er en, der hedder Mikkel, der ryger ud ved russerceremonien. Julie har en stram, lyseblå kjole på, og jeg vurderer umiddelbart at sandsynligheden er 60-40 i den polske kirurgs favør lige nu.

Portræt af Søren Baastrup
Søren Baastrup er forfatter, freelancejournalist og Avisen.dk's faste anmelder. Foto: Privat
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kvinde smiler
Kendte

Özlem Cekic: Succes

lugter lidt af armsved

politibil holder på vej
Krimi

Politi hentede hund

efter shitstorm

tre apple-telefoner på række
Nyheder

Er du Apple-bruger:

Opdater nu

scene fra film
Film og TV

Ulf Pilgaard: Tilbage

i Nattevagten

mand går under lysekroner
Kendte

Bjarne Riis: Det er slut

politiafspærring foran værtshus
Nyheder

Skyderi på værtshus:

To døde 

hund ligger på bord
Dyreliv

Dyrlæge advarer: Det

kan forgifte dit kæledyr

politiafspærring foran hus
Krimi

Efter sprængning:

Politi massivt til stede

par poserer
Film og TV

I vildrede før

Vild med dans

kampfly i luften
Nyheder

Mystisk flystyrt: Jeg har

en pilot i baghaven

kvinde på scene
Kendte

Chikane og mobning:

Stjerne sagsøges igen

En politibil med udrykning.
Krimi

Tidligere medarbejder

på skole sigtet for

voldtægt af mindreårig

Justitsminister Peter Hummelgaard
Nyheder

Vil ikke straffe

bifald af

koranafbrændinger

Ro kopper to-go kaffe fra McDonald's.
Helt vildt

McDonalds sagsøgt

for brandvarm

kaffe - igen

En havn med mange containere
Krimi

Efter afsløring: Nu

går politiet ind i sagen

En fodbold på en fodboldbane.
Nyheder

Vandt 107.000

på vildt odds

Bier sidder i en klump.
Nyheder

59-årig mand dræbt

af bisværm

En masse forskellige piller på et bord.
Krimi

Sendte kilovis af

ketamin med posten

En radiator tæt på
Nyheder

Tusindvis får afslag

på varmecheck

DR udefra
Film og TV

Lukker flere

programmer: Det er

ikke en spareøvelse

En kvinde med fedtet hår og uren hud.
Krimi

45-årig kvinde efterlyst:

Stjæler dyrt kød og vin

En masse folk og politi på perronen.
Krimi

96-årig mand i

klemme mellem

tog og perron

kornmark
Nyheder

50 millioner

til danske landmænd

mand og kvinde
Kendte

Heick på skadestuen: 

Skreg af smerte

røg og udrykning
Krimi

Blodbad:

1000 svin dræbt

portræt af mand på scene
Kendte

Rod Stewart:

Sidste gang i Danmark

køer
Nyheder

Kontrol: Hver fjerde overtræder reglerne

portræt af kvinde
Kendte

Stine Bramsen: Jeg

endte som en nikkedukke

portræt af mand
Nyheder

Ukraine:

To personer meldes dræbt 

portræt af mand
Nyheder

Trump meldt død

portræt af kvinde
Kendte

Vild med dans:

Comeback til Mia Lyhne 

Nyheder

Tæt på aftale i Hollywood

portræt af to mænd
Nyheder

Kong Charles: Vil

være venner med Frankrig

en cykel
Krimi

Tyve stjal cykler for

99.000 kroner

på 40 sekunder

en varevogn
Nyheder

Her er den mystiske hæveautomat, som kan hvidvaske pusherpenge

et opladestik
Nyheder

Apple har ikke

droppet Lightning

en bygning med en café
Nyheder

Kaffe-kæde sendt i
knæ af forglemmelse

udrykningskøretøjer ved brand
Krimi

Dramatisk brand:

Taget faldt

ned over dyrene

bil indhyllet i sne
Nyheder

Svensk by drukner i sne

kig ud af flyvindue
Nyheder

Lotto-millionær:

Vi skal rejse, men

kun på afbudsrejser

portræt af mand
Kendte

Niels Hausgaard: 
Død i 18 minutter

en mand taler
Nyheder

Zelenskyj i FN: Verden kender sandhed om krigen

politi arbejder
Krimi

Politiet ændrer signalement på gerningskvinde

et par
Kendte

Kendis-designer kaster sig ud på dybt vand i Vild med dans

en tennisspiller i aktion
Sport

Tauson kollapser på banen

billede af politibil
Krimi

Truede med drab på skoler - mand anholdt

en bygning
Krimi

Anklage:

Krænkelser på spejderture

portræt af mand
Kendte

Seebach:

Bryder med bror

Nyheder

Aktie stryger i vejret

huse
Nyheder

Nationalbanken: 
Godt nyt til boligejerne

paraplyer
Nyheder

Her er der udsigt til sol og 25 grader

portræt af kvinde
Kendte

Lisbet Dahl:

Jeg er meget blid

folkemængde
Nyheder

USA og Rusland er enige

portræt af mand
Nyheder

Erdogan: Utålelige

koranafbrændinger 

brandbiler
Krimi

Voldsom brand: Ældre

mand i kritisk tilstand 

mand og kvinde
Nyheder

Vil skilles fra voldtægtsdømt

portræt af mand
Nyheder

Biden nægter sig

skyldig i våbenanklager

færge
Nyheder

Trafik over

Storebælt igen tilladt

forsamling af mennesker i stor bygning
Nyheder

Zelenskyj: De bruger madmangel som våben

volvo-logo
Nyheder

Slut med dieselbiler

flåt
Nyheder

Ni smittet med

virus i Danmark

portræt af mand
Kendte

Thomas Eje:

Lisbet Dahl elsker mig lidt

portræt af mand
Nyheder

Villy Søvndal

bliver nummer tre 

blå blink
Krimi

Betjent dømt: 

Frygtede for sit liv

portræt af mand
Nyheder

Ulrik Wilbek:

Sygemeldt måneden ud

portræt af mand
Kendte

Mandefald: 

Han skrider også

kampvogn med kanon
Nyheder

Russiske

kampvogne til Ukraine

en mand kigger på fotografen
Film og TV

Jesper Buch forlader

Løvens Hule efter ni år

cookies i et fad
Nyheder

Cookies tilbagekaldes

kampvogne på dækket af skib
Nyheder

Danmark køber 45
kampvogne til Ukraine

en mand smiler
Kendte

Kåre Quist sælger til millioner under prisen

En vaskemaskine med tøj i.
Nyheder

Elpriserne styrtdykker

hjul på en lastbil
Nyheder

Ekstra lange lastbiler kommer på vejene efter nytår

en præst
Nyheder

Biskop fik guldkors til 48.500 kroner

seks personer stillet op til fotografring
Kendte

Løve forlader hulen: - Derfor stopper jeg

en mand
Nyheder

Elon Musk gør klar
til vild beslutning

Underholdning

Kronprins Frederik bliver æresmedlem af fransk yachtklub

en mand kigger på fotografen
Kendte

Russell Brand må ikke tjene penge på YouTube

En teenager med en rygsæk.
Nyheder

Plaget af butikstyve

ned til otte år gamle

En F35 på himlen.
Helt vildt

Flybase i USA

har mistet F35 fly