Sønderknust Robert flytter fra utro Kristen
Kristen Stewart er blevet fanget på fotos i færd med at kysse og kramme instruktøren Rupert Sanders. Det har, ifølge The Sun, fået Robert Pattinson til droppe parrets fælles adresse. Foto: Scanpix, Reuters, MARIO ANZUONI
Robert Pattinson er sønderknust, efter Kristen Steward fortalte om hendes sidespring. Nu har han eftersigende flyttet adresse.

Skuespilleren Robert Pattinson er flyttet fra Twilight-kæresten, Kristen Stewart, efter hun bekendte sin affære med instruktøren til hendes seneste film.

Det skriver The Sun, der viser nye afslørende billeder af den hemmelige romance.

En kilde tæt på stjernen fortæller, at Robert Pattinson er både sønderknust og vred.

- Jeg er ikke sikker på, at han kommer sig over dette, siger kilden til The Sun.

Kristen Stewart er blevet fanget på fotos i færd med at kysse og kramme instruktøren Rupert Sanders, der står bag filmen 'Snow White and the Huntsman', hvor Kristen Stewart spiller hovedrollen som Snehvide.

Efter paparazzi-billederne af affæren ramte verdens forsider, valgte Kristen Stewart at gå til bekendelse over for offentligheden og kæresten Robert Pattinson.

- Jeg er frygteligt ked af den smerte, jeg har forvoldt, og den forlegenhed, jeg har været skyld i over for dem, der er tæt på mig, og alle der er blevet berørt, skrev hun.

Parret har været sammen i tre år og har spillet sammen i utallige film i den såkaldte 'Twilight saga'. Det var her, at de i sin tid mødte hinanden for første gang. Sammen har de et hus i Los Angeles, der er vurderet til 38 millioner kroner, skriver avisen.

Det er dette hjem, som Robert Pattinson i al hast skulle have forladt. Og selvom han endnu ikke har udtalt sig officielt om affæren, siges det, at han er i chok over afsløringen.

Venner til Kristen Stewart fortæller, at hun med alle midler forsøger at vinde ham tilbage, og at hun er meget sikker på, at det nok skal lykkes.

Se nye billeder af Kristen Stewart og Rupert Sanders her

Kilde: The Sun