Slap slanger løs hos kommunen
Enkelte af slangerne var stadig i bygningen efter flere timer, efter en vred mand havde sluppet dem løs. Foto: colourbox.com
En vred slangetæmmer skabte panik, da han slap en stor flok slanger løs på et kommunekontor i Indien.

Pludselig var der slanger overalt i kontoret. Folk sprang ud af byningen, hvis de kunne slippe afsted med det, mens andre stillede sig op på skrivebordene.

I den nordindiske by Uttar Pradesh slap en mand i går en større flok slanger - blandt andet cobra-slanger - løs i det lokale kommunekontor.

Hakkul, som manden hedder, er angiveligt slangetæmmer. Flere gange har han reddet liv og fjernet slanger, fortæller kilder i den indiske by til BBC.

Slangetæmmeren havde rettet sin vrede mod kommunekontoret, fordi han flere gange uden held havde forsøgt at få lov til at holde slanger på et større jordareal - Hakkul havde gået så langt som til at skrive til Indiens præsident.

Tilladelsen var blevet givet fra flere instanser, men han gik forgæves gang på gang, når han gik til de de lokale myndigheder.

Til sidst fik slangetæmmeren nok, og han mødte op på kontoret og gav sig til at tømme flere tasker med giftige slanger ud på gulvet.

"Der var totalt kaos i flere timer. Mens nogle begyndte at tage fotos med deres mobiler, forsøgte andre at tildække slangerne med tæpper. Flere ville tæske Hakkul," fortæller en Hr Azad til BBC.

Ingen blev bidt ved lejligheden, og det lykkedes Hakkul selv at slippe væk - dog uden sine slanger.

Kilde: BBC