Skuespiller sagsøges for millioner af sin far
Christian Slater er blevet sagsøgt af sin egen far, efter at skuespilleren sidste år i et interview udtalte sig om sin fars mentale helbred. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP
Hollywood-stjernen Christian Slater er blevet sagsøgt af sin far for et større millionbeløb efter en kommentar om farens mentale helbred.

Det kan komme til at koste skuespilleren Christian Slater dyrt, at han i et interview sidste år udtalte, at hans far havde psykiske problemer.

Den udtalelse ville Hollywood-stjernens far nemlig ikke finde sig i, og det har resulteret i, at han i denne uge sagsøgte sin egen søn for mindst 20 millioner dollar.

Det skriver Toronto Sun.

Michael Hawkins, der er far til Christian Slater, mener, at sønnens udtalelse, om at han skulle lide af skizofreni, har ødelagt hans chancer for at fortsætte karrieren som skuespiller.

I de officielle papirer hævder Michael Hawkins, at Christian Slaters udtalelse har fået ham blacklistet i Hollywood, skriver avisen.

80-årige Michael Hawkins var gift med Nymphomaniac-stjernens mor fra midten af 60'erne til midten af 70'erne.

Han har tidligere haft stor succes som skuespiller i sæbeoperaer som "Ryan's Hope" og "As the World Turns" og er også kendt under kunstnernavnet Michael Gainsborough.

Ifølge IMBD.com var Michael Hawkins sidste optræden som skuespiller i filmen "Midnight Run" i 1988.

/ritzau/FOKUS