Skovdrengens døde far forsvundet
Gennem fem år skal drengen Ray og hans far have boet i skoven. Det begyndte de ifølge drengen på, da moren døde i et biluheld. Politiet i Tyskland forsøger nu at finde hoved og hale i den mystiske historie. Foto: Colourbox.dk
Politiet i Tyskland efterforsker den mystiske sag om drengen, ingen ved hvem er.

Tysk politi forsøger nu at finde ud af, hvor den engelsk-talende "skovdreng" har opholdt sig den seneste tid.

Målet er blandt andet at finde liget af drengens far, skriver Daily Mail.

Drengen meldte sig selv hos politiet i i den tyske hovedstad, Berling i sidste uge, men det kom først frem i går.

Man mener, at den engelsktalende dreng er cirka 17 år. Han siger, han hedder Ray, og har ellers fortalt, at han har boet i skoven med sin far i fem år. Faderen døde imidlertid for to uger siden, og drengen skal angiveligt have begravet ham i skoven.

Nu arbejder politiet så på højtryk for at finde ud af, hvem drengen egentlig er, og hvor liget af hans far ligger - og hvad der egentlig er sket med faderen.

Politiet siger, at man indtil videre tror på den unge mands historie, der er omgivet af stor mystik.

De tyske myndigheder har nu kontaktet både tjekkisk og østrigsk politi, fordi det er sandsynligt, at drengen og faren kan have opholdt sig i flere lande gennem årene.

Drengen skal nu igennem en række psykologiske test, det undersøges, om han er på lister over forsvundne børn, og lingvister forsøger nu at finde ud af, hvilken engelsk accent drengen har, for på den måde at finde ud af, hvor han kommer fra.

Kilde: Daily Mail