Skandale-musiker vil tilbage i kultband
Her ses AC/DC-trommeslageren Phil Rudd forlade retsbygningen ved den newzealandske by Tauranga 4. december. Foto: Alan Gibson/AP
AC/DC-trommeslageren Phil Rudd, der står anklaget for mordtrusler og stofbesiddelse, vil have sit job og omdømme tilbage.

Selv om han står over for anklager om dødstrusler og stofbesiddelse og ved en retshøring klovnede rundt foran bygningen, vil AC/DC-trommeslageren Phil Rudd tilbage bag trommesættet hos det legendariske band og genskabe sit omdømme.

Det understreger han i et interview med newzealandske ONE News.

- Jeg skal tilbage og arbejde med AC/DC. Jeg er ligeglad med, hvem der synes om det eller ej, siger den 60-årige trommeslager og fortsætter:

- Jeg vil have mit job og mit omdømme tilbage, og jeg får det tilbage. Jeg tager fandeme det hele tilbage, fastslår Rudd, som finder anklagerne "latterlige" og har erklæret sig uskyldig.

- Alle hører på de forkerte mennesker - de skulle lytte til mig. Jeg er en god fyr, og så er jeg i øvrigt en temmelig god trommeslager, siger Rudd, der raser videre:

- Det har bare været en stor kugle ost, og alle rotterne samler sig og vil have et stykke. Sådan er livet, men det er ikke, hvem jeg er, siger Rudd, der, imens han venter på, at sagen bliver færdig, er travlt beskæftiget alligevel.

- Jeg skal fiske, flyve denne eftermiddag og have sex i nat, lyder det fra ham.

Albumaktuelle AC/DC kommer forbi Danmark den 15. juli, når de tager på verdensturné med "Rock or Bust"-pladen, og det bliver ind til videre uden Rudd.

- Han er en fantastisk trommeslager, og han har gjort en hel masse for os. Men det lader til, at han har mistet jordforbindelsen. Han er ikke længere den Phil, vi tidligere kendte. Fra vores perspektiv kan jeg kun sige, at han er nødt til at få styr på sit liv, lød det fra bandets guitarist, Angus Young, tilbage i november over for USA Today.

Rudd skal tilbage til retssagen den 10. februar 2015 i New Zealand, hvor de angivelige dødstrusler og narkobesiddelse skulle være fundet sted. Hvis han kendes skyldig, er maksimumstraffen syv års fængsel.

Newspaq