Sindssygt: Skulle sangsild myrdes?

Britisk politi har anholdt to mænd, der kørte mistænkeligt mange gange rundt om Joss Stones hus og fandt blandt andet sværd og kort i bilen.
Joss Stone kunne være blevet offer for en alvorlig forbrydelse, hvis ikke naboerne havde slået alarm.
Joss Stone kunne være blevet offer for en alvorlig forbrydelse, hvis ikke naboerne havde slået alarm. Foto: Robin Wong, GNU Free Documentation License, Wikimedia Commons

Det kan være svært at få øje på et motiv, men to mænd skulle angiveligt have været ude på at myrde, eller som minimum kidnappe, sangfuglen Joss Stone. Det skriver den britiske avis The Sun.

Med deres røde Fiat Punto havde de to mænd på 30 og 33 sværd, reb og en ligpose.

Da politiet tirsdag undersøgte mændenes bil, fandt de også detaljerede kort og satelitbilleder af Joss Stones hus i det østlige Devon.

Ifølge The Sun er de to mænd således blevet anholdt på mistanke om, at de planlagde et voldsomt overfald på den 24-årige sangerinde.

"Mændene havde informationer og genstande, som fik os til at mistænke dem for, at de havde planer om at begå noget kriminelt," siger Steve Parker fra politiet ifølge The Sun.

Politiet kom på sporet af de to mænd, fordi de to kørte en del gange rundt om Stones hus, og naboerne blev efterhånden så mistænksomme, at de ringede til politiet.

Joss Stone har solgt omkring 10 millioner eksemplarer af sin plade 'The Soul Sessions' og er angiveligt god for omtrent 70 millioner kroner.

Hun var i øvrigt ikke hjemme, da de to mænd blev anholdt.

Kilde: The Sun

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.