Sigtet i chok efter påkørsel af 10-årig
Den 25-årige mande har været i en form for chok-tilstand siden han ramte den 10-årig pige og hendes mor med en varebil, melder politiet. Foto: Colourbox
Den 25-årige mand, der påkørte en 10-årig pige og hendes mor, er i øjeblikket indlagt på hospitalet. Pigen er stadig i livsfare.

Den 25-årige mand, der sad bag rattet på den varevogn, der torsdag kørte en 10-årig pige og hendes mor ned ved Forum Metrostation på Frederiksberg, har siden været i en form for chok-tilstand.

"Førere er i fuldstændig choktilstand og er nu indlagt på hospitalet," fortæller Lars Borg, pressemedarbejder ved Københavns Politi, til Newspaq. Han kalder sagen "meget alvorlig og meget tragisk."

Ulykken skete, da mor og datter ville krydse et fodgængeroverfelt ved metrostationen. Her stoppede en bil for at lade dem krydse vejen, men den 25-årige fortsatte af ukendte årsager indenom i sin varevogn.

Begge blev ifølge politiet ramt med så stor en kraft, at de blev slynget 27 meter væk. Moren blev alvorligt kvæstet, og den 10-årig pige har pådraget sig livfarlige skader i hovedet.

"Pigen er stadig meget, meget alvorligt kvæstet, og der er risiko for, at hun ikke overlever," siger Lars Borg.

Politiet melder, at det endnu er stadig uvist, om manden var påvirket af stoffer eller alkohol.

Her til formiddag bliver den 25-årige fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet går efter at få ham varetægtsfængslet på grund af sagens alvor. Man regner ikke med, at han kan møde op grundet sin tilstand, og han vil derfor blive fremstillet in abcentia.

via Listen To News