Sigtet for bilbombe nægter sig skyldig
Wilhem Thomsens Plads i Randers, hvor bilbomben gik af. Foto: Ernst van Norde / POLFOTO
Den sigtede i bombesagen fra Randers juleaften nægter sig skyldig. Den 41-årige mand frygter at blive kendt som "bombemanden".

Den 41-årige mand, der er sigtet for at have lavet en bilbombe, der ramte en far og hans datter juleaften, nægter sig skyldig.

Han har netop i retten i Randers i et grundlovsforhør for lukkede døre nægtet sig skyldig i at stå bag angrebet. Det skriver B.T.

"Jeg er ikke interesseret i, at alt det her skal ud, for jeg har ikke noget med den her sag at gøre. Jeg har ikke lyst til at blive kendt i aviserne for at være bombemand. Jeg skal også videre efter det her," sagde den spinkle 41-årige mand ifølge B.T.

Bomben gik af juleaften ved 18-tiden, da en far og datter sad i bilen. Begge kom kun lettere til skade. Den sigtede blev anholdt tirsdag, da politiet mente, at beviserne var stærke nok til en fængsling.

Politiet har bekræftet, at den sigtede og ofrene er i familie, men vil ikke komme nærmere ind på relationen. Ekstra Bladet skriver, at faren og den anholdte er fætre, og at faren tidligere er frikendt for seksuel krænkelse af den sigtedes kone.

Kilde: B.T.