Sheen er varm på American Idol-tjans
Charlie Sheen er ellers optaget af sin nye komedieserie 'Anger Management' efter, at han blev fyret fra serien 'Two And A Half Men'. Foto: colourbox
Charlie Sheen er interesseret i at blive en del af dommerpanelet i 'American Idol'.

Charlie Sheen kunne godt tænke sig at blive en af dommerne i 'American Idol'.

Ifølge Charlie Sheen har producer Nigel Lythgoe nævnt ham som en mulig erstatning for Jennifer Lopez eller Steven Tyler, som for nyligt er stoppet i panelet. Det skriver britiske Female First.

Og den ellers så skandaleramte skuespiller mener, det ville give "perfekt mening" for ham at få dommer-tjansen. Men han har ikke hørt mere fra showets chefer siden, han har vist sin interesse.

- Det kom så meget ud af det blå, at det næsten gav perfekt mening. Jeg synes bare, det kunne være rigtig sjovt. Seriøst. Jeg er virkelig interesseret, siger den omtalte skuespiller ifølge Female First til 'On Air with Ryan Seacrest.

Nu kan han ikke gøre andet end at vente på svar. Skuespilleren er ellers optaget af sin nye komedieserie 'Anger Management' efter, at han blev fyret fra serien 'Two And A Half Men'.

Om sin nye serie, siger han ifølge Female First:

- Det er spændende. Ikke kun at komme tilbage, men at komme tilbage med noget, som jeg er virkelig stolt af. Det er virkelig spændende at se reaktionerne og at se, hvordan folk tager det til sig og ikke bare svigter.

Kilde: femalefirst.co.uk