Shakira bliver mor for anden gang

Shakira og hendes mand, fodboldspilleren Gerard Pique, blev torsdag aften forældre til deres søn nummer to.
Shakiras søn Milan har fået en lillebror.
Shakiras søn Milan har fået en lillebror. Foto: Frank Augstein/AP

Torsdag aften løj hendes verdenskendte hofter bestemt ikke.

Der fødte den colombianske sangerinde Shakira nemlig sin anden søn, som hun har fået sammen med sin mand, fodboldspilleren Gerard Pique, som til daglig er forsvarsspiller hos FC Barcelona.

Det skriver Billboard.com.

Måske er det for tidligt at sige noget om, hvorvidt stjerneparrets nyfødte søn har sin mors sangtalent og sin fars evner på en fodboldbane, men den lille dreng kom i hvert fald til verden under ordnede forhold.

Parret havde således reserveret en hel etage på et hospital i et af de finere kvarterer i Barcelona, og fødselslægen, som hjalp superstjernernes nye guldklump til verden, er den samme læge, som de også brugte, da parrets første søn, Milan, blev født.

Endnu er der ingen officiel melding om, hvad Milans lillebror skal hedde, men de to brødre skal for fremtiden holde deres fødselsdage med mindre end en uges mellemrum. Milan blev nemlig født den 22. januar for to år siden.

Den nybagte mor har tidligere fortalt pressen, at hun for første gang i over et årti vil udsende et album i 2015, hvor alle sangene er på spansk.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.