Administration 

Se hvilke nye film der nu er på Netflix

Filmtjenesten Netflix har lagt en stribe nye film ud, og her får du en kort oversigt over de bedste.

Filmtjenesten Netflix har lagt en stribe nye film ud, og her får du en kort oversigt over de bedste.

Vi nærmer og efteråret, og dermed masser af indendørs tid til at se film derhjemme.

Og meget passende er man hos Netflix nu klar med en stribe nye film, og her får du i samarbejde med Flixnyt.dk en hurtig gennemgang af de bedste:

Hobitten – En uventet rejse og Oz the Great and Powerful er blandt de store nyheder, men der er bestemt også mange andre perler på listen.

oz-the-great-and-powerful-paa-netflixOz the Great and Powerful (2013)

I denne forløber for The Wizard of Oz ankommer en cirkustryllekunstner til Oz og forvandler sig selv til den troldmand, som beboerne har længtes efter.

LÆS MERE OM ‘OZ THE GREAT AND POWERFUL’ PÅ FLIXNYT

pawn-netflixPawn (2013)
En stjernerække af skuespillere – blandt andre Ray Liotta – dukker op i denne krimi-thriller, der hovedsageligt foregår på en 24 timers diner. Et gidsel drama begynder at udvikle sig, da et simpelt røveri går galt og en række folk bliver fanget i en højspændte situation, der kan eksplodere ethvert øjeblik. Intet er dog helt som det se ud til og efterhånden som gidslernes forhistorie bliver afdækket vil den chokerende sandhed blive afsløret!

studentfestenStudentfesten (2013)
Svensk ungdomskomedie om studenterlivet. Hvad gør man hvis man har passeret studentertiden, men stadig ønsker at opleve hvad den indebærer? Netop! Man inviterer sig selv. Hvad bliver resultatet? Et helt vanvittigt, sprutmarineret og på alle måder skørt døgn, du aldrig glemmer.

The-Power-of-Few-paa-netflixThe Power of few (2013)
En desperat teenager overfalder en ekspedient for at få fat i medicin til sin lillebror. Et motorcykelbud bliver mål for en hensynsløs bande, da han redder en mand på flugt. To undercoveragenter slår til mod en terroristcelle. En sulten hjemløs mand stjæler et våben og sælger det til den forkerte person. Alt er forbundet og udspiller sig i løbet af tyve minutter på en varm eftermiddag i New Orleans. Christopher Walken og Christian Slater er bare nogle af de kendte navne, der kan findes på rollelisten.

space-pirate-captain-harlock-paa-netflixSpace Pirate Captain Harlock (2013)
Den flotte japanske sci-fi film baseret på den klassiske manga: Space Pirate Captain Harlock, kan nu ses på Netflix. Fast besluttet på at forhindre den ondsindede Gaia Coalition i at beherske universet krydser en mystisk enspænder himlen og angriber frygtløst fjendtlige rumskibe.

Riddick-NetflixRiddick (2013)
Strandet på en ensom planet med håbet om, at nødsenderen vil redde ham, tiltrækker den dystre antihelt Riddick i stedet dødbringende de forkerte. Besætningen på det første udgøres af en flok lejemordere, mens det andet styres af en mand med et langt mere personligt motiv.

 

hobbitten-en-uventet-rejse-netflixHobbitten: En Uventet Rejse (2012)
Den kære hobbit, Bilbo Sækker, er tilbage i den visuelt spektakulære fortælling, der ligesom Ringenes Herre er instrueret af Peter Jackson.

LÆS MERE OM ‘HOBITTEN’ PÅ FLIXNYT

to-rome-with-love-paa-netflixTo Rome with love (2012)
I Woody Allens nye komedie ‘To Rome with Love’ mødes mennesker på kryds og tværs i Rom gennem fire historier. Oplev blandt andre Alec Baldwin, Ellen Page, Penélope Cruz og Woody Allen selv, som er tilbage foran kameraet for første gang siden ‘Scoop’ i 2006.

 

your-sisters-sister-netflixYour Sister’s Sister (2012)
Et særdeles komplekst trekantforhold mellem to bedste venner, som sørger over et dødsfald. Det bliver dog endnu mere kompliceret, da en af dem går i seng med den andens søster.

 

red-tails-lilleRed Tails (2012)
Krigsfilmen ‘Red Tails’ følger en eskadrille sorte piloter under 2. Verdenskrig kæmper mod både racisme og nazister i dette drama, der er baseret på en sand historie. Filmen er produceret af George Lucas. Filmen kom dog aldrig op i de danske biografer.

LastSong-paa-netflixThe Last Song (2010)
‘The Last Song’ er et kærlighedsdrama med Miley Cyrus fra forfatteren bag ‘The Notebook’. Det 17-årige skilsmissebarn Veronica vil helst tilbringe sommeren hjemme i New York. Men nu har hendes mor besluttet, at ‘Ronnie’ trænger til noget kvalitetstid sammen med sin far. Her forsøger faderen at genvinde sin vrangvillige datters hjerte gennem deres eneste fælles interesse – musikken

CrazyOnTheOutside-paa-netflixCrazy on the Outside (2010)
Da Tommy (Tim Allen) løslades fra det fængslet, opdager han, at livet udenfor er endnu mere skørt, end da han sad bag tremmer. Hans søster er på nakken af ham konstant, hans sexede eks-kæreste vil ikke lade ham være og hans medsammensvorgne på den kriminelleløbebane vil ikke godtage et nej. Tim Allen, Sigourney Weaver, Ray Liotta og Kelsey Grammer er alle med i denne underholdende film.

next_three_days_paa_netflixThe Next Three Days (2010)
Hvad hvis du havde 72 timer til at redde alt det du lever for? Lara (Elizabeth Banks) og John (Russell Crowe) lever et helt almindeligt liv med deres lille søn, da Lara pludselig bliver anklaget for mord og arresteret. Lara bliver dømt og fængslet, men efter tre opslidende år må John indse at Lara aldrig vil overleve sin tid i fængslet. Han tager derfor en drastisk beslutning om at befri hende… koste hvad det vil.

surrogates-netflixSurrogates (2010)
Hvordan redder man menneskeheden når den eneste, der er virkelig, er dig? Fra instruktøren af Terminator 3 kommer en nervepirrende psykologisk thriller med actionhelten, Bruce Willis i hovedrollen. Surrogates er baseret på en tegneserie af samme navn. Vær klar til en hæsblæsende action-thriller med eksplosiv spænding fra start til slut!

Fair Game NetflixFair Game (2010)
Fair Game er baseret på den sande historie om den hemmelige CIA-agent Valerie Plame. Hendes mand Joe Wilson, en tidligere diplomat, finder beviser for, at Irak ikke har atomvåben, og dermed har Bush-regeringen ingen reel grund til at gå i krig med Irak i 2003. Men det gør de alligevel, og Wilsons rapport fejes til side. Joe Wilson offentliggør sine fund i en artikel og skaber en voldsom politisk krise for regeringen. Og så sker der noget katastrofalt for Valerie Plame – den hemmelige agents identitet afsløres.

confessions-of-a-shopaholic-paa-netflixConfessions of a Shopaholic (2009)
Becky lever i sus og dus i New York, og hendes højeste ønske er at arbejde på et trendy modemagasin. Da hun får job som rådgivende klummeskribent på et pengemagasin, der bliver udgivet af samme forlag, ser hun chancen for at få foden indenfor i branchen. Hendes klumme “Pigen med det grønne tørklæde” bliver en uventet succes og Becky forelsker sig i sin chef, arbejdsnarkomanen Luke (Hugh Dancy). Men hun gemmer på en hemmelighed som hun for enhver pris vil skjule.

stick-it-paa-netflixStick it (2006)
Debutanten Missy Peregrym og Hollywood-veteranen Jeff Bridges står i spidsen for en række unge, spændende skuespillere i STICK IT. Efter at have brudt loven, idømmes den rebelske eks-gymnast Haley Graham (Peregrym) en straf, der er værre end fængsel – hun skal deltage i et elitegymnastprogram, under ledelse af en legendarisk, men benhård coach (Bridges).

hitchhikers_guide_to_the_galaxy_netflixThe Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (2005)
Filmen er baseret på Douglas Adams’ bestseller med samme navn. Sekunder før Jorden bliver sprængt i luften, er Arthur Dents eneste chance for at overleve, at få et lift med et forbipasserende rumskib. Et usædvanligt eventyr gennem universet begynder, og Arthur må sande at intet er, hvad det giver sig ud for at være.

raising_helen_netflixRaising Helen (2004)
Helen Harris (Kate Hudson) lever sit drømmeliv. Hun har et velbetalt job på New Yorks hotteste modelbureau og tilbringer nætterne på Manhattans mest trendy klubber. Men en dag får Helen, ganske uventet, forældremyndigheden over sin søsters tre børn. Og det kan godt være, at Helen er statens smarteste moster, men karriere og vildt natteliv passer meget dårligt sammen med rollen som mor til tre.

alamo-netflixThe Alamo (2004)
Hvor fortællingen møder historien. Hvor myten møder virkeligheden. Vejene krydses ved San Antonio de Bexar og det lille fort The Alamo. Under belejring af den mexicanske general Antonio Lopez de Santa Anna, holdt 200 texanere stand i foråret 1836, men deres tapre indsats for Texas' fremtid syntes dødsdømt på forhånd. Tre mænd, den unge oberst Travis, den nådesløse James Bowie og den legendariske Davy Crockett, trak for i dét, der er blevet symbolet på viljestyrke i den amerikanske bevidsthed.

Ladder-49-paa-netflixLadder 49 (2004)
Man skal være sej for at løbe ind i et brændende hus, når alle andre løber ud. Og sej er Jack Morrison, der starter som uerfaren brandmand men efterhånden bliver veteran blandt andet takket være sin chef og læremester Mike. Men arbejdet er farligt og en dag bliver Jack fanget i flammerne, og resten af holdet fra stigevogn 49 må give alt hvad de har for at redde ham. Med bla Joaquin Phoenix og John Travolta i hovedrollerne.

Hildago-paa-netflixHidalgo (2004)
Cowboyen Frank er god til at ride. Så god at han var hærens bedste rytte til at bringe et budskab hurtigt og sikkert frem. For at vise han og hesten Hidalgo stadig er de bedste, melder han sig til løbet Ocean of Fire – et 4500 kilometer langt løb gennem den arabiske ørken. Men mange andre end Frank vil gerne vinde, og de skyer ingen midler.

Best_Laid_Plans_NetflixBest Laid Plans (1999)
Nick føler sig fanget i et formålsløst job i en lille by. Da han kommer på en tilsyneladende enkel plan om at skaffe nogle penge til at komme væk fra deres kedelige hverdag, går det grueligt galt. Snart er Nick fanget i et dødelig net af bortførelse, gangstere og intriger, hvor en løsning synes at være håbløst langt væk. Dramathriller instrueret af Mike Barker (“Desperate timer”) med Alessandro Nivola (“Face/Off “), Reese Witherspoon (“Walk the Line”) og Josh Brolin (“No Country for Old Men”) i hovedrollerne.

Hesteviskeren-paa-netflixHesteviskeren (1998)
Den 14-årige Grace har både fysiske og psykiske mén efter en forfærdelig rideulykke med sin hest Pilgrim. Grace’s mor Annie føler imidlertid, at Grace og Pilgrims skæbner er tæt forbundet. Hun kontakter en såkaldt hestehvisker, en person med evner til at behandle mentalt forstyrrede heste. Sammen drager mor og datter til Montana, hvor en legende på området, Tom Booker, tager sig af Pilgrim og ikke mindst Grace, hvis liv stille og roligt bliver genopbygget. Efterhånden som tiden går, blusser der en kærlighed op mellem Annie og Tom.

Leveret i samarbejde med Flixnyt.dk - hvor du finder mange flere nyheder om Netflix.

Mia Wagner står og kigger ved kysten i Vedbæk
Kendte

Smaskforelsket

Mia Wagner: Her er

min nye kæreste

Masser af skrabelodder i en bunke
Nyheder

Nybagt millionær:

Mit hjerte var ved at hoppe

ud af kroppen

Lykke Sand portræt
Underholdning

Rita-skuespillerinde er gravid

birgitte reimer sidder i badekar på et sort hvidt foto
Nyheder

Birgitte Reimer er død

lars løkke rasmussen iført jakke og slips
Nyheder

Dagens afstemning:

Kan Løkkes parti

gøre en forskel?

luftfoto af hedebrand
Krimi

Advarer om brandfare: 
Vær forsigtig derude

motorcyklist giver fuckfinger til politiet på motorvej
Krimi

Vanvid: Video viser

motorcykel med

300 km/t 

poltibiler og redningsmandskab arbejder vejkryds efter trafikulykke
Krimi

Cyklist ramt af lastvogn

ulf pilgaard sætter fodaftryk i cement
Kendte

Ulf Pilgaards sidste

fodaftryk 

kronprinsparrets fire børn leger udenfor
Kongelige

Kongehusets

teenageprinsesse

fylder 14

lars løkke rasmussen i jakke og blå skjorte
Nyheder

Medvind til Løkke

i ny måling

Nyheder

Minister vil kigge

på udskældt

reservationskrav

mand i beskyttelsesdrag kigger i mikroskop
Corona

Bliv smittet igen

og tjen 40.000 kroner 

mus sidder på bagben
Sundhed

Spis ikke denne ost: 
Risiko for muselort

kvinde står foran bord til på pressemøde
Nyheder

Besvimede på pressemøde:

Jeg er i god bedring

udbrændt bil ligger på ladet af en lastbil
Krimi

Mistanke:

To mænd dræbt 
i selvkørende bil 

morten messerschmidt sidder i folketingssalen
Krimi

Morten Messerschmidt

tiltales for dokumentfalsk

SAS fly letter
Nyheder

Nu lempes rejsevejledninger

- ferierejser frarådes fortsat

cykel med barnestol kører forbi blomster på fortov
Krimi

21-årig kørte femårig

ihjel og stak af:

Jeg så dem ikke 

skuespillerne laura drasbæk og peter mygind poserer for kameraet
Film og TV

Mere Sommerdahl 
på vej 

Susan Astani og Christian Kjær hånd i hånd klædt i sort med alvorlige miner.
Kendte

Tvunget til at

sælge slot

Facade på hus slibes
Advertorial

Annonce

Trænger din boligfacade til en renovering?

lille nasa-helikopter i luften
Helt vildt

Historisk:

Helikopter fløj på Mars

Bodil Jørgensen i rollen som barejeren i "Minkavlerne".
Film og TV

Bodil Jørgensen om

mink-serie: Københavnerne

har ikke forstået den

En AstraZenca vaccine bliver trukket op i en kanyle.
Corona

Dagens afstemning:

Ville du frivilligt tage 

AstraZeneca-vaccinen?

En masse politibiler, betjente og teknikere udenfor et rækkehus på Amager.
Krimi

200 kilo sprængstof

afsløret på Amager

Simon Kvamm på scenen i X Factor han er i gråt jakkesæt.
Film og TV

Simon Kvamm med

i Toppen af Poppen:

Her er grunden

En spirende køkkenhave.
Nyheder

Kom ukrudtet i forkøbet

med dette simple trick

En mobiltelefon med appen "Min sundhed", hvor man kan finde sit corona-pas.
Nyheder

Smuthul: Sådan kan man

snyde med corona-passet

To kvinder sidder udenfor i forårssolen.
Nyheder

Nyd solen - på onsdag skifter vejret 

Stedet, hvor den lille pige mistede livet. Der er lagt blomster på fortovet.
Krimi

Anklage: Bilist på

kokain og lattergas

dræbte femårig pige

billede af kvindelige atletikudøvere
Nyheder

Ny lov: Atleter skal

have tjekket deres køn

billede af bandidos-medlemmer
Krimi

Direktører med rockerrelationer efterlod kæmpe milliongæld til staten

billede af Kira Eggers
Kendte

Kira Eggers:

- Jeg er så træt af at

høre om samfundssind

portræt af matilde kimer
Kendte

Besked til Matilde Kimer:

"Putin-kælling"

billede af Lecoq
Nyheder

Restaurant finter

regel

om bordbestilling

billede af Gulddreng
Film og TV

Popidol klar til

Toppen af poppen

billede af en politibil
Krimi

Bil beslaglagt: 22-årig knaldet for niende gang

folk på café
Corona

Dagens afstemning:
Er bordbestilling
et rimeligt krav?

person sidder ved computer med stetoskop liggende ved siden af
Krimi

Ældre lægepar afsløret

i stor svindelsag 

kvinde får foretaget en covid-19-test
Corona

Andel af nye coronatilfælde er det højeste i to uger

brandfolk i aktion ved brand på hede
Krimi

Kaffetørstige vandrere

startede hedebrand

scene fra tv-serien Matador
Film og TV

Matador-klenodier

på auktion 

restaurant set udefra
Nyheder

Her er de nye regler

for barer og restauranter 

person holder lottokupon i hånden
Helt vildt

Dansker vinder

30 millioner i lotto

den ny lillebæltsbro set nedefra
Krimi

Beruset spøgelsesbilist

kørte over lillebæltsbro

blomsterbede med krydderurter
Livsstil

Snart skal du give

den gas i haven

folk står på gaden med skilte
Nyheder

Drabsmands familie

undskylder for massakre

Ree
Kendte

Hylende morsomt: Du er fuld af løgn

Drasbæk
Kendte

Dansk krimi-skuespiller: Ramt af corona

begravelse
Kongelige

Stort galleri: Alle billederne fra begravelsen

striptease
Helt vildt

Bizart: Kvinde strippede ved begravelse

brand
Krimi

50 brandfolk kæmper for at slukke hede-brand

Dronning
Kongelige

Dronning Elizabeth: Derfor sidder hun alene

hveder
Mad og drikke

Derfor spiser vi hveder 

Nyheder

Familien følger prins Philip på den sidste rejse

restauranter
Nyheder

Restauranter bestormet før genåbning

En tallerken med banan skåret i skiver
Mad og drikke

Så vigtige er bananer for dig

Underholdning

Dronningen:

Vanvittigt irriterende 

Capitol Hill stormes af folk
Nyheder

Facebook:

Usikker på at lukke Trump ind igen

Et bundt asaprges og en hånd, som holder et bundt rabarber
Mad og drikke

Vi er vilde med sæson-mad

En mørkegrøn Land Rover lavet som rustvogn
Kongelige

Her er prins Philips rustvogn

En T-Rex med kæmpe mund
Dyreliv

Nyt studie:

Der fandtes milliarder af T-Rex'er

John F Kennedy
Nyheder

USA skubbede

Cuba i favnen på Sovjet

En person drikker direkte ud fra en flaske
Sundhed

Vi drikker mere end nogensinde

En ung mand med dårlig hud
Krimi

Her er drabsmanden

bag masseskyderiet

Kasper Holten gestikulerer
Underholdning

Dropper forestilling efter krænkelsessag

billede af Helen McCrory i rollen som Polly Gray i "Peaky" Blinders"
Kendte

Harry Potter-stjerne er død

blå blink
Krimi

22-årig motorcyklist mister livet 

Par ses i gynge på stranden
Rejser

Tropeparadis tilbyder
ferie og

fuld vaccination

billede af Nicklas Bendtner
Kendte

Nicklas Bendtner for retten: Risikerer hundedyr Porsche

billede af det forulykkede svævefly
Krimi

Svævefly er styrtet ned 

- flyet knækkede

billede af Katinka Bjerregaard der synger
Film og TV

Prisvindende sangerinde gør klar til Toppen af poppen

billede af vaccine der trækkes ind i sprøjte
Corona

Ny plan: 390.000 vacciner fra Pfizer om ugen

billede af annonce for Copper Inside
Nyheder

Advarsel:

Bruger du dette

mundbind?

folk går på sti i naturen
Sundhed

Hvad skal du i weekenden?: Fire fantastiske vandreruter

fitnesscenter uden mennesker
Sport

OVERBLIK: Her er der stadig lukket efter 21. april

billede af Angela Merkel
Nyheder

Merkel stukket
med
droppet vaccine

publikum ved Tinderbox
Krimi

Festival frifindes

for

ulovlig taxakørsel

Jacob Bjerregaard i samtale med Frank Jensen
Krimi

Politi efterforsker borgmester