Se det nye par i Vild med Dans
Danseren Silas Holst er netop hjemvendt fra en ferie i New York, hvor han har set masser af teater. Foto: Gudmund Thai/TV 2
Silas Holst og skuespilleren Louise Mieritz skal være dansepartnere, når den nye sæson af Vild med Dans går i gang til efteråret.

Vinderen af sidste års Vild med Dans, Silas Holst, skal nu kridtet danseskoene med en ny partner.

Og i år vil han forsøge at danse sig ind i danskernes hjerter med skuespilleren Louise Mieritz, skriver ekstrabladet.dk.

Normalt er det hemmeligt, hvem de forskellige skal danse med, og der bliver lavet en optagelse, hvor parterne møder hinanden for første gang. Men netop det møde fandt for nylig sted på Enghave Plads, hvor ekstrabladet.dk tilfældigvis var til stede.

Og der var glæde at spore hos Silas Holst og hans nye dansepartner, da de blev præsenteret for hinanden og tog deres første danseskridt sammen foran en flok heldige café-gæster.

Sidste års vinder måtte ikke udtale sig om sin nye makker, men afslørede, at han går efter førstepræmien igen.

- Ja, jeg går selvfølgelig efter at vinde 'Vild med Dans' igen. Jeg er jo et stort konkurrence-menneske. Og jeg er også optimist, skriver ekstrabladet.dk.

Det bliver den 9. sæson af det danseglade program, der har premiere på TV2 fredag den 7. september. Sidste år vandt den altid muntre Silas Holst det populære program sammen med sin partner Sophie Fjellvang-Sølling.

Kilde: ekstrabladet.dk