Se britisk prins splitternøgen i Las Vegas
Prins Harry går for at være lidt af en vildbasse, der elsker fest og farver. Men denne gang er der fotografisk bevis på hans nøgne udskejelser. Foto: CHRIS RADBURN/AP
Afslørende nøgenbilleder er dukket op af Prins Harry i Las Vegas. Se den royale ballademager spille strip-billard i sin VIP-suite.

Måske har prins Harry fundet lige lovligt meget inspiration i Hollywood-blockbusteren 'Tømmermænd i Las Vegas'.

I hvert fald var det tæt på samme scenarie, der sidste fredag udspillede sig i hans VIP-suite på et superhotel i casinobyen Las Vegas.

Det skriver TMZ, der har afslørende billeder af den vilde prins uden en trevl på kroppen. Se linket nederst i artiklen.

I gode venners lag festede prinsen fredag aften i sin VIP-suite. Men festen skulle 'spices' mere op, mente Harry, der derfor gik en tur i hotellobbyen for at invitere nogle lækre godter med op.

I lobbyen fandt prinsen hurtigt et par stykker, der med glæde tog elevatoren op sammen med ham.

Herefter udviklede festen sig hurtigt til, hvad der bedst kan beskrives som en vild scene fra den amerikanske Hollywood-komedie.

En omgang strip-billard fik snart klædt Harry af til skindet, og flere af gæsterne smed også kludene i sympati med prinsen. Imens tog andre billeder af løjerne - billeder der nu er kommet TMZ i hænde.

Et af fotografierne viser en komplet nøgen prins Harry, der kun dækker sine mest private dele med hænderne. Bag ham forsøger en topløs kvinde at gemme sig - og på et andet foto uddeler nøgen-prinsen kærlige kram.

Det britiske kongehus har indtil videre nægtet at udtale sig i sagen, skriver TMZ.

Se de afslørende Las Vegas-billeder her

Kilde: TMZ