Saxo Bank varsler angreb i morgen
Sådan ser etapen ud lørdag i Tour de France, hvor Alberto Contador vil forsøge at tage sekunder fra de andre favoritter. Foto: Colourbox
Efter hvile til favoritterne på dagens etape, varsler Team Saxo Bank andre boller på suppen i morgen. Contador er klar, siger Chris Anker.

I morgen går Contador amok.

Den spanske rytter er 2.11 minutter efter rivalen Frank Schleck under sportsdirektør Kim Andersens ledelse. Men i morgen skal sekunderne barberes af, siger hjælperytter i bjergene Chris Anker Sørensen.

Lørdag kører Tour-feltet over to kategori 1 bjerge, og slutter på Plateau de Beille, hvor de skal op ad 15,8 kilometer med 7,9 procent i snit uden for kategori.

"Vi er så klar til i morgen, som vi kan være, og jeg synes, at Alberto ser rigtig godt ud, og jeg har på fornemmelsen, at der bliver kørt meget stærkt på den lange etape i morgen," siger Chris Anker Sørensen.

"Faktisk var dagens overordnede mål jo at spare kræfter til i morgen, hvor jeg tror, vi vil se endnu en spændende match mellem favoritterne til den samlede sejr. Jeg glæder mig, og jeg synes også, tilskuerne og seerne bør glæde sig," fortæller Saxo Bank-SunGards Bradley McGee.

På den sidste store bjergetape tabte Bjarne Riis' guldfugl sekunder til de andre favoritter. Alberto Contador har ellers vundet Tour de France tre år i træk.