Chris Anker endelig far

Nu doper jeg mig med en dobbelt med espresso, lyder det fra Danmark Rundt-rytteren.
Klokken 03.30 i nat blev Chris Anker Sørensen far til en lille datter.
Klokken 03.30 i nat blev Chris Anker Sørensen far til en lille datter. Foto: Tim De Waele, Team Saxo Bank

"Så er det nu."

Det var meldingen fra cykelrytteren Chris Anker Sørensens kæreste, da han efter gårsdagens etape i Post Danmark Rundt ringede til hende fra sit hotelværelse, skriver Ekstra Bladet.

En melding den danske bjergrytter har ventet på siden Tour de France, hvor den højgravide kæreste egentlig var sat til at føde.

Og klokken 03.30 i nat kom mini-Anker til verden i form af en lille datter, fortæller den stolte far, der nåede frem til København for at overvære fødslen.

"Det er sindssygt stort og ubeskriveligt. Jeg har oplevet meget store ting i mit liv, men det her er det største," siger han til avisen og fortsætter:

"Jeg har klynket over, hvor hårdt det var i Touren, men det her er tre gange værre for min kæreste."

Et lille piv kommer der dog fra den danske rytter, som ikke har fået mange timers søvn, inden han igen skal op på cyklen.

"Jeg er meget træt i dag, men måske kan jeg køre på glæden. Jeg kan godt mærke, at jeg ikke har så meget mere at give af," forklarer han.

Udover 'glæde' tyr den nybagte far også til anden lovlig doping for at holde energiniveauet oppe ovenpå nattens familieforøgelse, fortæller han til avisen:

"Jeg håber, at en dobbelt espresso kan hjælpe mig igennem etapen."

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.