Sanne får syg Shu-bi-dua-sanger til ridning
Foto: Scanpix, AFP, Mogens Flindt
Sanne Salomonsen har fået kollegaen Michael Bundesen op på en hest, efter han tidligere på året blev ramt af en blodprop i hjernen.

Han var vant til at stå på scenen som forsanger for et af Danmarks mest populære pop-orkestre.

Men siden Shu-bi-duas forsanger, Michael Bundesen, tidligere på året blev ramt af en blodprop, har han holdt lav profil.

Nu fortæller sangerinden Sanne Salomonsen, at hun har hjulpet hjulpet 'Bonden' tilbage til førlighed. Det skriver B.T.

"Michael er en gammel ven, og det er klart, at jeg har prøvet at hjælpe ham. Jeg ville have været meget ked af det, hvis ikke jeg havde kunnet få lov," siger hun til avisen og tilføjer:

"Han er i den grad klar i spyttet. Han er ude af hospitalet, og han kæmper for at komme videre."

Danmarks rock-mamma fortæller, at hun ofte taler med Bundesen, og at hun har kunnet bruge nogle af de erfaringer, hun selv fik, da hun blev ramt af en blodprop i hjernen tilbage i begyndelsen af maj 2006.

"For nylig sagde jeg til ham, at jeg syntes, han skulle tage at komme op på en hest. Det at ride hjalp mig enormt meget efter min sygdom. Med at få balance i kroppen for eksempel," lyder rådet fra sangerinden, som siden har fået en overraskende nyhed fra subberen.

"Jo, jo. Så ringede han her forleden og sagde: 'Sanne, nu har jeg været ude at ride'. Jeg tror så ikke, det var, fordi han syntes, det var fedt, men han betragter det som et terapeutisk redskab," siger den 55-årige rockmama til avisen.

Kilde: B.T.