Sanne Salomonsen sælger gården: Fed fortjeneste venter

Kendte
Sanne Salomonsens landejendom ligger en kort spadseretur fra den attraktive nordsjællandske kyst. (Foto: Google Street View og Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix/arkiv)

64-årige Sanne Salomonsen sælger den gård hun købte i 2017.

Sanne Salomonsen har sat sin nordsjællandske gård til salg.

Lykkes det at sælge gården til den udbudte pris, er der en pæn slat penge at hente for den 64-årige rock mama.

I 2017 erhvervede hun den store 360 store bolig for 4,1 millioner kroner, mens den nu har ramt markedet med en prisseddel på 6.995.000 kroner.

Ifølge salgsopstillingen får den nye ejer et hjem, der "emmer af land- og sommerhusidyl" med havet og skoven lige rundt om hjørnet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sanne Salomonsen (tv) var sidste år på succesfuld turné sammen med Anne Linnet (th) og Lis Sørensen. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix/arkiv)

Landejendommen ligger på Nakkehoved Strandvej tæt ved Munkerup mellem Gilleleje og Dronningmølle og tæller flere stuer, seks soveværelser og to store badeværelser.

"Ejendommen er perfekt til familien der har brug for masser af plads, eller til de familier, som ønsker en stor ejendom som kan deles til eventuelt to generationer", står der i salgsopstillingen.

Her fremgår det desuden, at der er mulighed for at benytte ejendommen som fritidshus eller helårshus, da ejendommen er beliggende i en sommerhuszone.

Sanne Salomonsen har udover sin solokarriere også været en del af Sneakers og Anne Linnet Band. Hun har optrådt på udgivelser med blandt andre Gnags, Sebastian, Kasper Winding, Lis Sørensen, Michael Falch, Anne Linnet, og Sko/Torp. (Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix/arkiv)