Sådan talte Hefner tøjet af Lindsay Lohan
Lindsay Lohan kan nydes nøgen af alle Playboy-fans, for hun er på forsiden af det december-udgaven af Playboy. Foto: Scanpix Denmark, AFP, Mark Ralston
Først ville Lindsay Lohan beholde dele af tøjet på i en billedserie med Playboy, men Hugh Hefner overtalte hende til at smide det hele.

Skandale-skuespilleren Lindsey Lohan har skaffet arbejde til mange sladderjournalister, og hendes seneste stunt er da også en gave til branchen. Lohan optræder nemlig i det næste nummer af Playboy uden en trevl på kroppen.

I første omgang ville den barmfagre blondine dog ikke smide tøjet, og så måtte den legendariske ejer af Playboy, Hugh Hefner, på banen for at overtale hende til at smide kludene.

"Jeg tror, at det var hendes mor og folk omkring hende, som blev ved med at presse på for mindre nøgenhed, så jeg sagde, 'vi laver en nøgen-billedserie her. Vi laver den på en meget classy måde, og vi gør det på en måde, så det ikke bliver glemt'," siger Hugh Hefner i et interview med uk.eonline.com.

Billedserien blev lavet i to omgange, fordi Hefner ikke var tilfreds med den første serie. Han syntes hverken, den var smigrende eller lige så lækker, som han havde håbet.

Til gengæld er han yderst tilfreds med det endelige resultat.

"Det er blevet bedre, end jeg nogensinde kunne forestille mig. Folk vil ikke glemme denne billedserie."

Playboy-udgaven med Lohan på forsiden blev udgivet torsdag den. 15. december.

Kilde: uk.eonline.com