Så skete det igen: Kær hundehvalp stjålet fra privat hjem
Nala er en sød hvalp på 15 uger - hun er en såkaldt blå brindle med blå øjne og er mange penge værd. Privatfoto
Old english bulldog-hvalpen Nala blev stjålet fra sit hjem i Fårevejle Stationsby fredag af hunde-tyve, der gik målrettet efter den lille hvalp.

SIDSTE NYT: Nala er blevet fundet igen og er hjemme hos sine meget glade ejere! (opdateret søndag kl. 17)

For præcis en uge siden blev to chihuahua-hvalpe stjålet fra et hjem på Lolland.

I går skete det samme i Vestsjællandske Fårevejle Stationsby. Her blev en kær old english bulldog-hvalp, hunhunden Nala på 15 uger, stjålet af en eller flere tyve, der gik ind og tog hvalpen i huset, hvor den lille hund bor med sin menneske-familie samt sin mor, den to år gamle Enya, og sin morfar, Bjørn på otte år.

Nalas ejeren Rie Sloth Nielsen og Dennis Schmidt passede begge deres jobs i en børnhave, da hunden forsvandt i går fredag i tidsrummet otte-16.

LÆS OGSÅ: Hundetyve sneg sig ind ind i privat hjem og stjal bittesmå hvalpe

- Jeg havde lagt en ekstranøgle ud til en veninde, og jeg tror, det er den, tyvene har fundet, siger en meget ulykkelig Rie Sloth Nielsen til Avisen.dk.

- Nøglen lå pænt, hvor den skulle, da vi kom hjem. Men inde i huset var de to store hunde blevet lukket inde på badeværelset, og vores store 40 tommers 3D-fjernsyn samt en Playstation - og så lille Nala - var stjålet. Pyt med elektronikken, bare vi får Nala tilbage, siger hun om hunden, der er chippet.

Sat i annonce i Den Blå Avis

Nala er en ret speciel og eftertragtet variant af old english bulldog-racen. Hunden er nemlig en såkaldt blå brindle med blå øjne. Nala skulle sælges og var derfor sat i en annonce i Den Blå Avis. Det samme var de to chihuahua-hvalpe, der sidste lørdag blev stjålet på Lolland.

Rie Sloth Nielsen siger dog, at man ikke via annoncen har kunne spore hendes og kærestens adresse.

Hun fortæller, at familiens to store hunde, Nalas mor og morfar, nok næppe har sat sig til modværge, da tyvene kom ind i huset.

- De plejer at gø, når der kommer nogle, men de bliver glade, når bare de bliver klappet. Noget må dog være sket, for de var meget bange, da vi kom hjem og fandt dem lukket inde på badeværelset.

LÆS OGSÅ: Happy end: Stjålne chihuahua-hvalpe fundet

Hos Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter man at have modtaget en anmeldelse på hundetyveriet. Ring til politiet på 46351448, hvis du kan hjælpe med oplysninger i sagen.

Nalas forsvinden er meldt til politiet, og hundens ejere har delt en efterlysning af hende på de sociale medier. Men hun er stadigvæk ikke fundet. Foto: Privat

Nalas ejere er ude af sig selv af bekymring - det forstår man godt, når man ser den charmerende hund. Foto: Privat