Så meget skal du punge ud for at se TV 2

Som Boxer-kunde vil det koste 35 kroner om måneden, at have TV 2 med i sin tv-pakke. Hos YouSee er prisen mellem 10 og 25 kroner.
Der er nu tal på, hvor meget TV 2 kommer til at koste.
Der er nu tal på, hvor meget TV 2 kommer til at koste. Foto: Colourbox

Nu er der konkrete tal på, hvor meget TV 2's seere skal betale for fortsat at have Jes Dorf, Ulla Terkelsen og andre folkekære TV 2-værter i deres flimmerkasse efter 1. januar 2012.

Helt konkret lyder regningen på 35,50 kroner eller 427 kroner årligt. Det skriver politiken.dk.

Beløbet er gældende for de 500.000 antenne-tv-modtagere i Danmark. Det er selskabet Boxer, der nu er de første til at give en pris på den rød/hvide kanal.

Hos YouSee er beløbet mellem ti og 25 kroner, alt efter hvilken pakke man har i forvejen, dvs. grundpakken, mellempakken eller den store pakke. Hos YouSee er det dog ikke TV 2, der alene er grunden til de ændrede beløb, men prisstigninger generelt.

På et pressemøde, som Branchen Forbruger Elektronik holdt i forbindelse med forbrugerelektronikmessen IFA i Berlin, blev det klart, at TV 2 kommer til at ligge i alle tre pakker fra YouSee. Ligeledes blev det offentliggjort, at Kanal5 og DK4 skal ligge i grundpakken. Det oplyser Politiken.

Et forlig i Folketinget gør, at hver tv-distributør skal betale TV 2 12,50 kroner for hver kunde, der får adgang til kanalen efter 1. januar 2012.

Kilde: Pol.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.