Royale guldklumper vist frem i video

Fyrst Albert af Monaco og hans hustro, fyrstinde Charlene, viser deres etårige tvillingepar frem i en ny video.
Fyrst Albert og fyrstinde Charlene med tvillingerne Jacques og Gabriella.
Fyrst Albert og fyrstinde Charlene med tvillingerne Jacques og Gabriella. Foto: Lionel Cironneau/AP

Fyrst Albert af Monaco og hans kone Charlene har givet beboerne i det velhavende Middelhavsparadis en sen julegave i form af en 15-minutters video med det royale tvillingepar, Jacques og Gabriella.

Filmen er blevet optaget tidligere på måneden for at fejre tvillingernes første fødselsdag, og de to leger ivrigt på gulvet, mens Albert på fransk og Charlene på engelsk fortæller om rollen som royale forældre.

- De er meget aktive, nysgerrige, nuttede og så er de hårdt arbejde, siger Charlene i videoen ifølge People Magazine.

Fyrst Albert fortæller i videoen, at han er begyndt at prioritere anderledes for at få mere tid til børnene, og samtidig roser han Charlene for at være der for dem i så høj grad.

- Jeg er nødt til at sige, at Charlene er fantastisk til at se efter børnene, og jeg er meget glad for, at hun har mulighed for at tilbringe så meget tid med dem, som hun gør.

Og det lader ikke til, at Charlene spilder tiden med pjank. Som tidligere elitesvømmer, der har repræsenteret sit hjemland Sydafrika ved de olympiske lege, er hun nemlig allerede gået i gang med børnenes svømmetræning, så de kan vænne sig til det våde element så hurtigt som muligt.

- Det betyder, at de kan svømme, før de kan gå. De kommer til at føle sig hjemme i alle svømmeformer, fortæller hun.

Og skulle der blive et ledigt øjeblik fra svømmebassinet, behøves de ikke at kede sig. Planen er nemlig, at de to spædbørn med tiden skal blive flydende i både monegaskisk, engelsk, fransk og italiensk og så skal de også kunne lidt Zulu til husbehov, fortalte Charlene tidligere på måneden til magasinet Paris Match.

Videoen kan ses via linket her: http://www.hellomagazine.com/royalty/2015122928994/princess-charlene-prince-albert-monaco-twins-gabriella-and-jacques-interview/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.