Rowling afslører nye detaljer om Harry Potter
Dedikerede fans af Harry Potter kan glæde sig til nye og spændende oplysninger om den ugen troldmand. Arkiv Foto: AP, POLFOTO, Evan Agostini
I et helt nyt online Harry Potter-univers vil den verdenskendte forfatter afslører dybe hemmeligheder om den unge troldmand.

Så er ventetiden slut, og hele verdens dedikerede Harry Potter-fans kan nu ser frem til noget af en overraskelse til oktober i år.

For her lancerer J. K.Rowling et helt unikt Harry Potter-univers på nettet.

"Det glæder mig at kunne afsløre, at jeg nu kan give alle mine fans noget nyt og unikt", siger hun i en videomeddelelse på YouTube.

Universet, der hedder Pottermore, bliver en online læseoplevelse som ingen anden, hvor endnu ikke offentliggjorte oplysninger om den unge troldmand vil se dagens lys.

"Jeg vil udgive en Pottermore. En helt unik læseoplevelse. Det vil bygge på de eksisterende bøger med nogle forskellige tilføjelser. Det vigtigste er jer læsere."

"Ligesom læsningen af en bog kræver en dialog mellem læser og forfatter i opbygningen af læseuniverset, så vil Pottermore blive bygget af jer. Pottermore er et tilbud til den nye unge digitale generation om at være med", siger J. K. Rowling.

Kilde: Pottermore