Harry Potter var afhængig af sprut

Den 22-årige Daniel Radcliffe har afsløret, at han har været afhængig af alkohol, siden han var 18 år gammel.
Daniel Radcliffe er glad og stolt over, at han ikke længere er afhængig af alkohol.
Daniel Radcliffe er glad og stolt over, at han ikke længere er afhængig af alkohol. Foto: POLFOTO, (AP Photo/Jeff Christensen) / POLFOTO

Der er altid en bagside ved at være en stor filmstjerne, og når man allerede er i spotlyset i en alder af blot 12 år, så er det opskriften på en katastrofe.

Det er lige, hvad det blev til for den nu 22-årige skuespiller Daniel Radcliffe, der fik et så stort overforbrug af alkohol, da han var 18 år gammel, at han ikke kunne fungere uden en lille skid på

"Jeg blev så afhængig af alkohol, at jeg kun kunne nyde ting, hvis jeg havde drukket. Der var et par år der, hvor jeg var så begejstret for ideen om at leve som rig og berømt, hvilket faktisk slet ikke var mig," siger skuespilleren i et interview med den britiske udgave af magasinet GQ.

Men efter et par år på flasken er det nu lykkedes for Radcliffe at komme ud af sit misbrug i august sidste år, og han nyder nu at tilbringe kvalitetstid sammen med sin kæreste Olive Uniacke i stedet for at feste.

"Jeg nyder faktisk det faktum, at jeg kan have et forhold med min kæreste, hvor jeg er virkelig behagelig og ikke er påvirket hele tiden og ødelægger det hele. Jeg ville da gerne være sådan en person, som går til fest og får et par drinks og hygger mig, men det virker bare ikke for mig Jeg vil bare hellere sidde derhjemme og læse eller snakke med nogen, der får mig til at grine. Der er ingen skam i at nyde det stille liv," siger han.

Kilde: GQ

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.