Roskilde-navne endeligt på plads

Alle navne er nu på plads til årets Roskilde Festival. De kom på plads i dag, men det endelige spilleprogram mangler endnu, men er på vej.
Sommerens festivaler er gået i gang. Og Skandinaviens største festival skal som sædvanligt foregå i Roskilde, og det endelige program er nu på plads her under en måned inden start den 30 juni.
Sommerens festivaler er gået i gang. Og Skandinaviens største festival skal som sædvanligt foregå i Roskilde, og det endelige program er nu på plads her under en måned inden start den 30 juni. Foto: GNU Free Documentation License / Wikimedia Commons

De sidste musiknavne er netop kommet på plads til årets Roskilde Festival.

Britiske Portishead, amerikanske My Chemical Romance og norske Kaizers Orchestra er de tre store navne, der nu bliver offentliggjort til at spille på Skandinaviens største festival, hvor der hvert år kommer mere end 100.000 besøgende.

Portishead har allerede varslet sit fjerde album, som arrangørerne håber, der bliver luftet nogle smagsprøver på til sommerens Roskilde-koncert.

Der skal i alt optræde 163 forskellige artister på årets festival. Det er endnu ikke fastlagt præcist, hvilke dage de forskellige kunstnere skal optræde. Men det kommer inden længe, lyder det fra arrangørerne på festivalens hjemmeside.

"Med et færdigt program er vi nu i fuld sving med at samle det store puslespil, der hedder spilleplanen. Den ser dagens lys ganske snart."

Det er dog på plads, at Kings of Leon skal slukke og lukke ballet på orange scene. Det var Prince, der stod for det ved sidste års festival.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.