Roskilde-dame kørte fuld fra politistationen
Roskilde Politi måtte efter et besøg af en 61-årig kvinde sende en politivogn ud efter hende, da hun tydeligvis ikke havde lært at lade bilnøglerne ligge. Foto: Colourbox
Kvinde mødte stærkt beruset op på politistationen i anden anledning for derefter at sætte sig ind i sin bil og køre derfra.

Det er i forvejen mere end helt utroligt dumt at køre spritkørsel. Men det bliver bestemt ikke mindre mærkeligt af, at man vælger at aflægge politiets højborg et besøg, inden man har tænkt sig at gøre det.

Alligevel var en 61-årig kvinde fra Roskilde onsdag til et møde op på den lokale politistation på eget initiativ i en helt anden anledning. Under besøget bemærker en medarbejder, at den 61-årige nok havde kigget dybt i nogle flasker inden besøget.

Der var nemlig en kraftigt lugt af spiritus fra den 61-årige, skriver Roskilde Politi i deres døgnrapport.

Det er i sig selv ikke ulovligt, men da kvinden forlader stationen, valgte hun at sætte sig ind i sin bil og kørte væk derfra igen.

Men den gik ikke. Klokken 09:45 blev Roskilde-kvinden derfor anholdt for spirituskørsel på Ringstedgade.

Den 61-årige fik efterfølgende taget en blodprøve og blev løsladt efter, hvad der var hendes andet besøg på stationen den dag.