Rommedahl får comeback
Foto: Scanpix, Claus Bech
Dennis Rommedahl er tilbage i landsholdstruppen, hvor der også er gensyn med FCK's Thomas Kristensen.

Rutinerede Dennis Rommedahl er tilbage på det danske fodboldlandshold, når Danmark den 8. september møder Tjekkiet i en VM-kvalifikationskamp i Parken.

Her kan Brøndbys fløjspiller få sin landskamp nummer 119, efter at han var udeladt, da danskerne for to uger siden tabte 1-3 til Slovakiet.

Landsholdstruppen er præget af store spørgsmålstegn, da flere spillere døjer med manglende spilletid i sæsonåbningen, og midtbaneprofilen Niki Zimling er stærkt tvivlsom med en skade.

Nicklas Bendtner er i karantæne efter "underbukse-sagen", men foreløbig har Morten Olsen kun udtaget AaB's formstærke Nicklas Helenius som topangriber. I de kommende dage vil yderligere tre spillere dog blive indlemmet i truppen.

Det er et godt bud, at der minimum er én venstre back blandt de tre. Foreløbig er der nemlig ikke venstrebacker blandt de 20 udtagne.

Ud over Dennis Rommedahl er der gensyn med FC Københavns Thomas Kristensen, der senest var med i februar 2009 i en venskabskamp mod Grækenland.

Morten Olsen har også udtaget Kristensens klubkammerat Nicolai Jørgensen, som sidste efterår fik sine første to landskampe.

Her er truppen:

Målmænd: Stephan Andersen, Anders Lindegaard, Kasper Schmeichel.

Forsvarere: Lars Jacobsen, Daniel Wass, Simon Kjær, Daniel Agger, Jores Okore.

Midtbanespillere: William Kvist, Niki Zimling, Christian Eriksen, Kasper Lorentzen, Nicolai Stockholm, Thomas Kristensen, Dennis Rommedahl, Nicolai Jørgensen, Michael Krohn-Dehli, Lasse Schöne, Tobias Mikkelsen.

Angreb: Nicklas Helenius.

Yderligere tre spillere udtages senere.