Robbie Williams: Jeg knalder Brad Pitt gratis
Robbie Williams synes, at Brad Pitt, der her ses sammen med konen Angelina Jolie, er lidt af en frækkert. Foto: Scanpix, AFP, Jason Merritt
Der er én mand, det tidligere Take That-medlem Robbie Williams ville tage en tur i kanen med uden beregning. Og det er Brad Pitt.

Det skal koste 18 millioner at få Robbie Williams i kanen med en anden mand. Undtagen, hvis Brad Pitt en dag ringer på. Så skal det ikke koste en krone.

Det afslørede den tidligere Take That-stjerne under en radioudsendelse, som han lavede sammen med et par venner og sin kæreste, Ayda Field, på sin hjemmeside. Det skriver MSN Starlounge.

"Jeg har fået et kontroversielt spørgsmål: Hvor meget vil det koste, hvis du skal gå i seng med en anden mand? Det skal være dit minimumsbeløb, hvis en mand kommer hen til dig og siger, at du skal nævne et tal," siger Robbie Williams.

Efter noget snak frem og tilbage, ender vennerne på 45 millioner kroner, hvilket Robbie straks underbyder.

"Jeg tror, jeg lander på 18 millioner kroner," siger han og må straks forklare sig over for kæresten, der mener, at han er for billig.

"Man ved aldrig, hvad der kan komme ud af det her, skat. Du kan have fået en ny bil i det nye år. Man ved aldrig, lad os krydse vores fingre. Jeg er den billigste," siger Robbie Williams

Men hvis Brad Pitt melder sig, bliver der måske ikke nogen ny bil til kæresten alligevel.

"Brad kan forhandle. Det er 18 millioner for julemanden, men det er gratis for Brad Pitt. Hvor meget skulle jeg betale ham for det?" funderer popsangeren.

Kilde: MSN Starlounge