Robbie: Dansk presse er en flok kusser
Robbie Williams giver noget af en verbale lussing til den danske presse under koncert i Hamborg. Arkiv Foto: Scanpix, Reuters, Tomas Bravo
Den verdenskendte sanger går frontalt til angreb på den danske presse, fordi det er blevet diskuteret, om Robbie havde madforgiftning.

Den charmerende drengerøv er tilsyneladende helt på højkant igen efter at have været ramt af den madforgiftning, der endte med, at Take That måtte aflyse deres anden koncert i København sidste weekend.

Men den engelske verdensstjerne føler sig ikke særlig godt behandlet af den danske presse, der har stillet spørgsmålstegn ved, om aflysningen skyldtes andet end den påståede madforgiftning.

Og det fik de hollandske fans at mærke under en koncert i Hamborg i fredags, da gavflaben fyrede en sviner af mod Danmark

"Hør alle sammen! I har nok hørt, at jeg har været meget, meget syg. Ja, har I hørt det? Og jeg skuffede nogle mennesker i Danmark. Er de mennesker, jeg skuffede i Danmark, her?" spørger han ud fra scenen til de skrigende fans tømmer

"Okay! Når I kommer hjem til Danmark, vær venlig at give medierne denne besked: Go fuck yourself you bunch of cunts! YEAH!," råber den 37-årige sanger til stor begejstring for de mange fans.

Men her stopper han ikke.

"Der var forlydender om, at jeg ikke havde fået madforgiftning, men at jeg var begyndt at drikke igen! Jeg ville aldrig drikke," råber han og holder en kort pause.

"og specielt ikke, fordi jeg var så høj på heroin på det tidspunkt, joker den flabede stjerne til stor fornøjelse for de mange fremmødte.

Se Robbie give en sviner til dansk presse her