Rigmands millionvilla røget på tvangsaktion
Udover konkursen har bagmandspolitiet valgt at tiltale Steen Gude for groft skyldner- og skattesvig for millioner. Foto: Colourbox
Endnu en millionvilla fra den krakkede ejendomsspekulant Steen Gude ryger på tvangsaktion.

Fire år efter at erhvervsmanden Steen Gude og hans firma Stones Invest gik konkurs, er der stadig mulighed for at købe en bid af den tidligere ejendomsspekulants imperium, skriver boliga.dk.

Ifølge tvangsaktionshjemmesiden itvang.dk drejer det sig om en ufærdig villa på Skodsborg Strandvej 302, der grænser op til Steen Gudes tidligere hjem i nummer 300.

Tidligere har boet efter Stones Invest fået afsat Steen Gudes hjem på Skodsborg Strandvej 300 og forældrenes villa på samme vej nummer 290 for henholdsvis 50,5 og 27 millioner kroner.

Salgsopstillingen på hjemmesiden kalder det et "særdeles attraktivt beliggende enfamiliehus under opførsel i anden række til Øresund".

Byggetilladelsen omfatter ifølge boliga.dk et enfamiliehus på 205 kvadratmeter, og til den ufærdige ejendom hører desuden en tennisbane, som ligger mellem villaen og Skodsborg Strandvej.

Stones Invest købte grunden i 2006 for fem millioner kroner.

Tilbage i 2008 havde Steen Gude en anslået formue på 1,4 milliarder kroner, men han gik efterfølgende konkurs som følge af finanskrisen og den bristede boligboble.

Boliga.dk skriver, at bagmandspolitiet efter flere års efterforskning i januar 2012 valgte at tiltale Steen Gude for groft skyldnersvig og groft skattesvig for henholdsvis mindst 68 millioner og mere end 40 millioner kroner.

Han har afvist anklagerne og bor i dag i Schweiz.