Remee flytter familien til udlandet

Værten fra X Factor har store planer om at flytte fra Danmark, når optagelserne af dette års talentprogram er overstået.
Remee har tænkt sig at prøve karrieren af i udlandet. 
Remee har tænkt sig at prøve karrieren af i udlandet.  FOTO: Scanpix

Det er ikke længe siden, popsnedkeren Remee og modelkæresten Mathilde Gøhler blev forældre til Kenya.

Men selvom den lille pige ikke er mere end fire måneder, og Remee er godt i gang med optagelserne til 'X Factor,' har parret store planer for fremtiden. Og den kommer ikke til at udspille sig i Danmark.

Parret har tænkt sig at rykke teltpælene op og flytte til USA. Måske efter sommeren - fortæller Remee til HER&NU:

- Vi kunne godt tænke os at flytte til Los Angeles, inden Kenya bliver for stor. Inden hun skal i børnehave og skole. Det er mere frit at bevæge sig rundt, før hun når den alder, for da er hun bare med os alligevel, siger han.

Et smart karrieretræk

Remee skal angiveligt lave musik med en af top-producerne i Los Angeles, RedOne. Han skal være en del af producerens hold, men det kræver, at Remee bor i byen.

Derfor rykker han og kæresten sandsynligvis til USA for en tid, og det faktisk en flytning, som kan vise sig at gavne både hans og kærestens karriere, fortæller Remee til HER&NU:

- Det ville være godt for begge vores karrierer. Men om det bliver til sommer efter "X Factor", er endnu for tidligt at sige.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.