Reality-Gustav til kollega: Undskyld for alt

Realitystjernen Gustav Salinas sagde undskyld til Sy Lee ved dette års Reality Awards.
Realitystjernen Gustav Salinas sagde undskyld til en gammel ven ved Reality Awards mandag aften.
Realitystjernen Gustav Salinas sagde undskyld til en gammel ven ved Reality Awards mandag aften. Foto: OLUFSON JONAS/free

Der blev ikke kun delt priser ud ved mandagens Reality Awards, men også undskyldninger.

Gustav Salinas, der er kendt fra realityprogrammet "For lækker til love", brugte den farverige begivenhed, hvor han var vært, til at sige undskyld til en gammel ven.

Realitydeltageren Sy Lee, der er kendt fra "Fristet", blev kaldt på scenen for at tage imod statuetten for årets "bitch fight", og det var lige netop Gustav Salinas, der var den anden halvdel i den kamp.

Den tidligere "For lækker til love"-stjerne var vært ved showet, og han brugte derfor lejligheden til at give Sy Lee en offentlig undskyldning.

- Jeg vil gerne sige undskyld for de ting, jeg har gjort. Jeg ved, at der skal to til at danse tango, sagde Gustav Salinas på scenen.

Og Sy Lee havde svært ved ikke at fælde en tåre over den uventede undskyldning, og flere gange måtte han tørre øjnene.

- Jeg havde brug for en offentlig undskyldning, for vi er offentlige personer, sagde han og fortsatte:

- Jeg har ikke lyst til at tage imod prisen. Jeg vil efterlade den her. Det er ikke noget, jeg er stolt af, sagde han og afleverede prisen tilbage, og understregede, at han og Gustav stadig havde noget at tale om under fire øjne.

De to har haft flere uenigheder, og på sin blog beskriver Sy Lee, at deres skænderi kuliminerede, da Gustav smed ham af reality-vognen ved Copenhagen Pride i sommer.

Det lød til, at der stadig var mere at snakke om efter undskyldningen, men måske kan de to realitypersonligheder nu begrave stridsøksen.

Der blev i alt uddelt 19 priser ved årets Reality Awards mandag aften.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.