Rasmus Seebach langer ud efter tynd biografi
Rasmus Seebach er hovedperson i ny bog, som han ikke selv har haft noget at gøre med. Foto: PR
Danmarks nok mest beskedne kærligheds-trubadur kan læse om sig selv i en bog, der netop er udkommet. Han har bare ikke selv været med.

Mange vil sikkert gerne vide meget mere om Danmarks følsomme pop-darling, Rasmus Seebach. Det er i hvert fald baggrunden for, at der er udkommet en ny bog med den noget ambitiøse titel, "Alt om Rasmus Seebach."

Bogen, som er udgivet af forlaget Turbulenz, lover svar på spørgsmål såsom: "Hvad er Rasmus Seebachs yndlingsmusik, hvordan skal hans kæreste være, og hvad var han blevet, hvis han ikke havde været musiker". På beskrivelsen af bogen kan man læse, at 'værket indeholder alt, hvad en ægte fan bør vide om Danmarks bedst sælgende musiker'. Man får også en idolplakat.

Problemet er bare, at Seebach ikke selv har været inde over udgivelsen. Det lægger han da heller ikke skjul på i en tekst, hvori han råder sine fans til at lade dalerne hvile i lommen:

"Halløj allesammen! Håber I hygger. Der er vist udkommet en bog om mig i går, der hedder "Alt om Rasmus Seebach". Dem der har lavet den, har IKKE spurgt mig om lov, og det synes jeg ærligt talt er lidt strengt. Ville bare lige sige det, så I ikke køber noget, I tror, jeg har lavet," skriver han på sin facebook-profil, som er linket til næsten en kvart million danskere.

I stedet kan man jo så vente på, at inspirationen til at udgive mere end hjerteløftende sangperler kommer til ham:

"Når tiden er til det, vil jeg rigtig gerne lave en bog, hvor jeg giver noget af mig selv, hvis nogen skulle ha´ lyst til at læse om en tosse som mig. Ha´det dejligt!! Ralle," slutter den tilbageholdende stjerne.

Kilde: http://www.seoghoer.dk/Nyheder/Kendte%20DK/rasmus%20seebach%20raser%20ov...