Raser over V-profil: "Vanvittig usympatisk"
"Fremragende julefrokostmad - sikkert langt fra den kommende buffet på Lindholm." skrev Venstres Torsten Schack fredag aften på Twitter. Foto: Jeppe Bøje Nielsen/Ritzau Scanpix/arkiv
Venstres erhvervsordfører er havnet i lidt af en shitstorm efter et kækt tweet fra en julefrokost.

Et tweet fra en julefrokost har i den grad sat sindene i kog på de sociale medier.

Det er venstres erhvervsordfører Torsten Schack, der fredag aften har lagt et billede af en tallerken fuld af svinekød ud på det sociale medie sammen med teksten "fremragende julefrokostmad - sikkert langt fra den kommende buffet på Lindholm."

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var dette Tweet, Venstres Torsten Schack lagde ud fredag aften. Foto: Screenshot fra Twitter

Dermed henviser Vestre-profilen til øen Lindholm, som i den grad er kommet på Danmarkskortet, efter regeringen har besluttet at sende udviste kriminelle udlændinge derud, når de flyttes fra udrejsecenteret Kærshovedgård.

Det er faldet mange for brystet, og kommentarsporet gløder under politikerens tweet, der lørdag morgen var blevet kommenteret over 300 gange. Og mange er vrede. En af dem, der har kommenteret Torsten Schacks opslag, er SF-formand Pia Olsen Dyhr.

"Dejlig mad. Vanvittig usympatisk kommentar. Husk værdigheden," skriver hun.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen blandede sig i løbet af fredag aften også i debatten.

"I min optik må folk spise hvad de vil. Det er ikke det afgørende. Kardinalpunktet er, om mennesker vil Danmark på de grundliggende værdier: Frihed, frisind, ligestilling og civile love over religiøse," skrev statsministeren, da han blev spurgt, om han mente, at kommentaren var værdig.

via Listen To News