Pytlick optimist trods endnu en skade
Line Jørgensen blev båret fra banen i 1. halveg af håndboldlandskampen mod Holland, onsdag aften i Odense. Foto: Polfoto, (Lars Poulsen) / POLFOTO
Landstræner Jan Pytlick fik i går en smal sejr over Holland, men måtte samtidig indkassere en skade til højre back Line Jørgensen.

En ulykke kommer sjældent alene, og det må den danske landstræner for håndboldkvinderne, Jan Pytlick, i den grad sande.

For det har i den grad regnet ned over landsholdet med skader, og i går kom endnu en i starten af kampen mod Holland, som Danmark vandt 34-31.

Hovedtemaet efter kampen var naturligt nok også, hvordan situationen så ud for FC Midtjylland-spilleren.

"Line Jørgensen fik en overvridning af foden, men forhåbentlig er det ikke så slemt," sagde landstræneren til Ekstra Bladet.

Jan Pytlick valgte dog at se optimistisk på problemet, og havde midt i skadeshelvede overskud til at joke med situationen.

"Vi er efterhånden eksperter i skanninger," lød det fra en munter Pytlick, der samtidig overvejede, om han kan bruge Rantala (målvogter, red.) på højre back.

Landsholdets sundhedsstab turde endnu ikke sige noget om Line Jørgensen situation, men var dog som landstræneren optimistiske på hendes vegne. En skanning i morgen gør alle klogere.

Truppen begynder at fattes bagspillere, hvor Lotte Griegel, Anne Sofie Okkels og Dzenita Bajic er de eneste endnu ikke udtagne alternativer til bagpladserne på landsholdet.

Kilde: Ekstra Bladet