Provo-journalist bliver vært på DR
Provokatøren Michael Jeppesen skal fremover stå i spidsen for P1's politiske magasin 'Top 179'. Foto: Facebook
Michael Jeppesen forargede og henrykkede i årevis danskerne fra bagsiden af Ekstra Bladet. Nu skal succesen gentages i radioen.

De langhåredes klub får et nyt (korthåret) medlem.

Værtsfamilien på P1 udvides den 9. september med et lidt umage medlem, når provo-journalisten Michael Jeppesen slippes løs i æteren med radioprogrammet 'Top 179 - Jeppesen på P1'.

Kunstkenderen, forfatteren, bloggeren og journalisten Michael Jeppesen har i årevis stjålet dagsordenen med satiriserende beskrivelser af dagsaktuelle emner som både klummeskribent og blogger. Og nu håber DR, at han kan gøre det igen som politisk iagttager.

'Top 179' skal give lytterne en fornemmelse af, hvem der er ugens politiske profiler. Programmet rangordner ugentligt Folketingets 179 politikere og giver dem point for deres politiske præstationer.

Ranglisten er ifølge DR ment som et underholdende indslag i den politiske debat, der kan give lytterne mulighed for at sammenligne politikerne ud fra fem kriterier: X-faktor, politisk håndværk, performance, budskab og indflydelse.

Jeppesen får undervejs hjælp af et panel bestående af fagfolk samt af journalisten Thomas Brønnum, som tidligere har lavet 'Den Løse kanon' på P3.

Interesserede kan lytte med med på P1 fredage klokken 15.03.