Prinsessefødselsdag fejres med nye portrætter
Så lille er hun slet ikke længere. Prinsesse Estelle fylder fire år, og det fejrer det svenske kongehus med to nye portrætbilleder. Foto: /Polfoto
Den svenske prinsesse Estelle fylder fire år. I den anledning er der blevet taget nye portrætbilleder af fødselaren og hendes forældre.

Fire år er gået siden kronprinsesse Victoria og prins Daniel bød deres førstefødte velkommen til verden.

Prinsesse Estelle fylder fire år den 23. februar, og nu har det svenske kongehus offentliggjort nye portrætbilleder af prinsessen og hendes forældre på kungahuset.se.

Billederne er taget på Haga Slot i byen Solna lidt uden for Stockholm, hvor kronprinsesseparret har boet siden 2010.

På det ene billede ses fødselaren alene. Hun sidder med tilbagestrøget, opsat hår iklædt en lys langærmet kjole på en grå stol med guldkanter og smiler stort til kameraet.

Det andet billede er et familieportræt af prinsessen og kronprinsesseparret. Her er den fireårige prinsesse kommet op at stå på stolen, flankeret af sine forældre, som hun holder i hånden.

Prinsesse Estelles fireårs fødselsdag bliver ikke den eneste gang i 2016, at tallet fire vil få betydning for hendes familie. Allerede i marts måned kommer det fjerde medlem af familien til verden.

På det nye billede af kronprinsesseparret og prinsesse Estelle er det da også tydeligt, at kronprinsesse Victoria er højgravid. Hendes lyse frakke kan ikke skjule den voksende babybule, selv om hun står halvt bag den lille prinsesse Estelle.

Se billederne af prinsesse Estelle og kronprinsesseparret her.

Du kan ønske prinsesse Estelle tillykke på det svenske kongehus' Facebook-side her.

/ritzau/FOKUS