Prinsesse: Jeg er en belastning for familien
Prinsesse Märtha Louise stod for år tilbage frem og fortalte, at hun tror på engle. (Foto: Foto: Carsten Snejbjerg/CARSTEN SNEJBJERG)
Det har ikke altid været let at være prinsesse og samtidig tro på engle, skriver prinsesse Märtha Louise i sin nye bog.

At være særligt sensitiv og samtidig tro på engle.

Det er to ting, der kan være en udfordring at stå frem med, når man er prinsesse, lyder det ærligt fra den norske prinsesse Märtha Louise.

I et nyt interview med Dagbladet Magasinet fortæller den 45-årige prinsesse, hvordan hun gentagne gange i sit liv har følt sig som en klods om benet på sin royale familie, fordi hun skilte sig ud med sine atypiske interesser og personlighed.

I interviewet henviser mediet til et uddrag af en ny bog, hvor prinsessen skriver, at hun "blev en belastning for familien". Og sådan har hun det fortsat, lyder det.

- Det er, fordi jeg arbejder med noget, som ikke er alment accepteret. Nogle mente, kongen burde sige fra. At kongen burde gøre noget. Eller noget i den stil. At jeg ikke burde være prinsesse længere. At dette måtte gennemgås, fortæller prinsessen åbenhjertigt.

Prinsessen har de senere år blandt andet åbnet engleskolen "Soulspring" sammen med veninden Elisabeth Nordeng, som hun også har skrevet sin nye bog sammen med.

Men selv om mange tilsyneladende ikke finder det passende, at en prinsesse beskæftiger sig med engle, så har prinsessens familie støttet hende hele vejen igennem, fortæller hun.

- Der var møder på slottet til støtte for mig, lyder det fra prinsesse Märtha Louise i interviewet.

/ritzau/FOKUS
via Listen To News