Norsk prinsesse taler ud om skilsmisse
Sammen med Ari Behn har prinsesse Märtha Louise prinsesserne Maud, Leah og Emma. (Foto: Foto: Carsten Snejbjerg/CARSTEN SNEJBJERG)
Den norske prinsesse Märtha Louise har givet sit første interview siden skilsmissen fra manden Ari Behn i sommer.

Først i august kom den nedslående besked fra det norske kongehus, at prinsesse Märtha Louise skulle skilles fra sin mand Ari Behn efter 14 års ægteskab.

Siden da har den norske prinsesse mere eller mindre holdt sig ude af mediernes søgelys for at tage sig af parrets tre døtre.

Men for første gang siden skilsmissen stiller prinsessen nu op til et interview - og det et lidt atypisk sted. Det skriver Svensk Damtidning.

Prinsesse Märtha Louise har nemlig givet interview til YouTube-siden "Wisdom From North", som er en spirituel online-kanal.

Og da den 45-årige prinsesse er kendt for at tro på skytsengle, handlede samtalen under det lange interview da heller ikke om selve skilsmissen med Ari Behn. Derimod handlede det om prinsessens sjældne gave og sensitive sind, der i mange år har gjort det svært for hende at finde sig selv.

Meget personligt åbner Märtha Louise op om sine svære barndoms- og teenageår, hvor hun kæmpede med at afkode andre mennesker og jonglerede med alle de indtryk, hun fik ind.

I mange år havde hun meget fokus på at behage andre, ind til hun endelig fandt ind til sig selv, lyder det fra prinsessen i interviewet.

Her deltager også prinsessens kollega Elisabeth Nordeng, som prinsesse Märtha Louise har engleskolen "Soulspring" med.

/ritzau/FOKUS
via Listen To News