Prinsepar på shoppetur i babybutik
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia venter deres første barn, der kommer til verden senere på året. Foto: JONAS EKSTROMER/AP
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia er ved at gøre klar til at byde den royale baby velkommen.

Svenske prins Carl Philip og prinsesse Sofia venter sig deres første barn, og de er nu i fuld gang med at forberede sig på at byde det nye royale familiemedlem velkommen til verden.

For nylig blev det royale par spottet i en babybutik i Ängelholm i Sverige, og for de øvrige kunder var det en stor overraskelse at se prinseparret gå rundt mellem hylderne med babyudstyret.

- Først blev jeg helt chokeret. Jeg troede ikke, at det var de to. Men så kunne jeg kende Sofia og tænkte "åh gud".

- Jeg gik hen og spurgte, om jeg kunne få taget et billede med dem, og så fotograferede min mor os. Sofia sagde først "Ja selvfølgelig", og så kiggede hun på prinsen som også sagde "Ja selvfølgelig", siger Alva Lennwall, der dermed fik et billede af parret, til den svenske avis Expressen.

I butikken kiggede de vordende forældre blandt andet på en barnevogn, og de forlod da heller ikke forretningen tomhændede, men det vides ikke, hvad den royale baby skal forkæles med.

- Det var virkelig dejligt. Overraskende, men meget dejligt at se dem begge. De købte noget, men vi vil ikke afsløre hvad. Det er altid dejligt med kongelige, siger Veronica Helgesson, der ejer butikken, til Expressen.

Det forventes at den lille ny kommer til verden i april i år. Prins Carl Philip og prinsesse Sofia giftede sig ved et overdådigt bryllup den 13. juni sidste år.

Du kan se billedet af de vordende forældre på shoppingtur lige her: https://www.instagram.com/p/BACIjukJl9o/?taken-by=alvalennwall

/ritzau/FOKUS