Prinsens reality-kæreste viser kropsblæk
Prins Carl Philip har fundet lykken med svenske Sofia Hellqvist. Foto: JONAS EKSTROMER/AP
Svenske prins Carl Philips forlovede viste sin tatovering frem på den røde løber i anledningen af det svenske idrætsgalla.

I de royale kredse er tatoveringer ikke noget, man ser hver dag. Men det bekymrer tilsyneladende ikke svenske Sofia Hellqvist, der er forlovet med Sveriges prins Carl Philip.

Det kommende royale familiemedlem mødte nemlig op tirsdag aften på den røde løber i en kjole, som afslørede hendes tatovering af et soltegn mellem skulderbladene. Det skriver norsk Se og Hør.

Det vakte røre i Sverige, da forholdet mellem Carl Philip og Sofia Hellqvist blev offentligt kendt. Brunetten har nemlig deltaget i realityprogrammet "Paradise Hotel" og arbejdet som undertøjsmodel.

Fortiden går hende dog ikke på.

- Der er blevet skrevet om det i mange år. Noget, jeg synes, er temmelig trist. For mig er det ti år siden. Jeg er kommet videre i livet. Jeg angrer ingenting, det har formet mig som person, har Sofia Hellqvist tidligere udtalt til svensk tv.

Og svenskerne har efterhånden taget Sofia Hellqvist til sig. Det vurderede Svensk Damtidnings kongeekspert efter hendes debut ved Nobelfesten i december.

Det er også tydeligt, at prinsen er begejstret for Sofia. Han har tidligere udtalt til Dalarna Tidning, at han endelig har fundet sin elskede og sin trygge havn.

Newspaq