Poul Madsen: Tør øjnene, Kasi-Jesper
Kasi-Jesper trækker sig med omgående virkning som bestyrelsesformand for håndboldklubben AG København. Foto: Anita Graversen / POLFOTO
Chefredaktør for Ekstra Bladet, Poul Madsen, ser ingen problemer i Ekstra Bladets dækning.

Ekstra Bladet er ifølge Jesper "Kasi" Nielsen den direkte årsag til, at han fredag forlader håndboldklubben AG København. Han siger, avisen har kørt en hetz mod ham, som nu også rammer familien.

Men det har chefredaktør Poul Madsen fra Ekstra Bladet ikke meget til overs for.

- Jeg synes, han skal tage at tørre øjnene. Det er det rene vrøvl, siger Madsen.

- Ekstra Bladet har lavet en fuldstændig normal journalistik, hvor vi er gået ind og har undersøgt hans økonomi. Og hans økonomi er ikke god. Han har ikke penge til at betale, det han skulle.

- Det er sådan set det eneste, vi har gjort. Vi har ikke interesseret os for hans familie eller noget som helst andet, som han påstår, siger Madsen.

Målmand Kasper Hvidt kalder Ekstra Bladets historier om bestyrelsesformanden for en "ubehagelig kampagne" og direktør i AGK, Søren Colding, mener, afgangen er uundgåelig på grund af avisens behandling.

Men chefredaktøren kan ikke genkende, at Ekstra Bladet skulle have behandlet bestyrelsesformanden anderledes end alle andre.

- Vi har dækket den her sag, som vi ville dække enhver anden erhvervsvirksomhed. Og vi har vist, at det Jesper "Kasi" har sagt om sin økonomi, det passer ikke, siger Madsen.

- Og det er nok også derfor, han trækker sig nu. Døden skal jo have en årsag, og så er det nemmere at give Ekstra Bladet skylden, end selv at påtage sig den.

Chefredaktøren understreger dog, at han er ærgerlig over, at bestyrelsesformanden stopper i dansk håndbold, fordi han har gjort så meget godt for sporten i Danmark.

- Vi er kede af, han forlader dansk håndbold.

- Vi på Ekstra Bladet synes, han har skabt nogle fantastiske resultater med den klub, som han har bragt op på et plan, som vi ikke har set i dansk håndbold, siger Poul Madsen.

Blandt andet bestyrelsesformandens evne til at samle mange mennesker til håndbold i Parken, imponerer Poul Madsen. Men det rykker ikke ved, at avisen skal følge klubben kritisk, siger han.

- Problemet med de her, som engagerer sig i sport - som vi har set med Don Ø (Flemming Østergaard, bestyrelsesformand i Parken, red.) og nu med Kasi-Jesper - at så længe pressen agerer PR-bureau i opgangstider, synes de, vi er fantastiske.

- Og i samme øjeblik vi begynder at bore lidt i deres økonomi, synes de, vi er nogle værre skurke, som er årsag til, at alt falder fra hinanden, siger Poul Madsen.

Jesper "Kasi" Nielsen skriver selv i en pressemeddelelse, at han ikke vil være til rådighed for yderligere kommentarer.