Populær TV 2-vært om skilsmisse: Hårdt at splitte familien
Lasse Sjørslev haft et forhold til kollegaen Natasja Crone. Foto: Martin Sylvest Andersen/Ritzau Scanpix (arkiv)
Det var vigtigt for nyhedsværten Lasse Sjørslev, at holde fokus på sine børn, da han blev skilt.

I et interview med Alt for damerne fortæller værten på TV2 Nyhederne, Lasse Sjørslev, at det ikke var nemt, da han i 2009 blev skilt fra sine to børns mor.

- Jeg har ikke brug for det store "Lasse taler ud"-interview. Men når det er sagt, er det klart, at det er hårdt at splitte en familie op, som du har skabt. Især når der er børn involveret. Heldigvis tror jeg altid på, at solen kommer til at skinne igen, og for mig har det været vigtigst at holde fokus på, at mine unger kom bedst muligt igennem det, siger Lasse Sjørslev.

Den 44-årige nyhedsvært er selv skilsmissebarn, og i øjeblikket lever han et liv som single.

- Selvfølgelig kan det være superfedt at dele opvasken med en anden, hvis det er hyggeligt. Men hvis det er som i mange ægteskaber, hvor der kommer stikpiller flyvende hele tiden, så vil jeg hellere være alene. Det har jeg det helt fint med, siger han til Alt for damerne, og tilføjer, at hvis han på et tidspunkt møder en kvinde, hvor kernefamilie er det eneste rigtige, og det giver mening, så er det fint for ham.

- Men jeg er med alderen blevet meget mindre fordømmende over for de forskellige måder at leve på, når det gælder forhold. Det kan være en kvinde, jeg ikke bor sammen med, eller som bor i den anden ende af landet.

Siden skilsmissen i 2009 havde Lasse Sjørslev frem til 2016 et forhold til TV 2-kollegaen Natasja Crone.