Fodboldtræner idømt 11 års fængsel: "Vi var meget overraskede"
Retten i Næstved har dømt en lokal fodboldtræner for at være i besiddelse af amfetamin Foto: Claus Bech Andersen/Ritzau Scanpix/arkiv
Den 44-årige HG Fodbold-træner og tidligere byrådskandidat Allan Møllevang Næsager blev ved retten i Næstved dømt for at være i besiddelsen af over 41 kilo amfetamin.

Retssagen afsluttede næsten et års varetægtsfængsling for den 44-årige Allan Møllevang Næsager.


Men selv om han drømte om at komme hjem, så ville retten det anderledes. Han blev idømt 11 års fængsel for at være i besiddelse af over 41 kilo amfetamin med videredistribution for øje. Det skriver Sjællandske.


Allan Møllevang Næsager ankede omgående dommen til Østre Landsret med krav om frifindelse. Han har under hele sagen nægtet sig skyldig. Samtidig med dommen ophævede retten navneforbuddet, selv om forsvaret protesterede.


Den 44-årige er kendt som en meget aktiv mand i forskellige forældrebestyrelser, og han var helt frem til anholdelsen i maj 2018 en meget populær træner for ungdomshold i HG Fodbold. Næstformand i klubben Jens-Erik Pedersen fortæller, at man satte stor pris på hans indsats i HG og betegner Allan Møllevang Næsager som en mand med store armbevægelser og stor energi.


- Han var flink og hjælpsom. Vi var meget overrasket over det, der skete, siger han til Sjællandske.


Politiet fandt 30 kilo amfetamin i en fryser på klubbens område.
Allan Møllevang Næsager var i 2017 byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti. Han blev dog ikke valgt.

Sjællandske