Politiet søger lig ved mystisk fodertønde
Her er området, hvor politiet leder efter et lig, der skal ligge ved en fodertønde med et metallåg og to marksten ovenpå. Foto: Østjyllands Politi
Den mystiske sag om et forsvundet lig efter en brand i Østjylland fortsætter. Nu søger politiet efter 25-årigt mordoffer i et søområde.

Mandag morgen begyndte politiet en storstilet eftersøgning for at finde liget af en 25-årig mand.

Manden har været savnet, siden hans hus i Auning blev brændt ned for fjorten dage siden.

"Vi leder med lys og lygte," siger vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi, Michael Weiss og fortæller, hvad de specifikt leder efter i det store område i Østjylland, de nu undersøger:

"Vi leder efter et område med en sø eller lille vandhul, der er omkranset af nogle buske. Der er opstillet en fodertønde, hvor der ligger en plade ovenpå og to store marksten," siger Weiss.

"Det er vores formodning, at personen, der er blevet dræbt i huset er blevet lagt et sted her," forklarer han.

Det område, politiet undersøger, er utroligt stort (se billede, red.). Genkender man beskrivelsen af fodertønden ved en lille sø i dette område, vil Østjyllands Politi meget gerne have henvendelser.

Ligeledes vil de gerne høre fra vidner, der kan have set en mudret, blå Fiat Punto, der er blevet stjålet fra mordofferet af den formodede gerningsmand. Bilen har kørt fra Østjylland til København på den 24. oktober i år. Føreren af bilen er meget høj, og der har også siddet to store hunde i køretøjet.

Bilen er fundet samtidigt med, at man har anholdt den formodede gerningsmand. Men bilens færden er interessant for politiet, da den kan kaste lys over, hvor morderen har gemt liget.

Netop bilen er grunden til, man i det hele taget leder efter et lig.

"Der er nogle tekniske spor i den blå bil, som tyder på, at man har transporteret et menneskelig," fortæller Michael Weiss.

Når vejret bliver bedre vil politiet sætte ind med fly over det store område, hvor liget skal findes. Herfra vil de kunne fotografere området og måske finde de specifikke kendetegn, de leder efter, på billederne.