Politiet offentliggør billeder: Mor dræbt efter kast af betonklods
Politiet vil gerne i kontakt med borgere eller virksomheder, der kan hjælpe i sagen.
Foto: Fyns Politi/Scanpix

Det var en familie fra Dortmund-området, der søndag blev ramt af eller flere betonfliser kastet fra en motorvejsbro, da de kørte på den fynske motorvej med retning mod Jylland.

Familien forulykkede i deres bil, og en 33-årig kvinde mistede på tragisk vis livet, mens hendes 36-årige mand mandag er stabil, men i kritisk tilstand. Parrets 5-årige søn slap rent fysisk fra ulykken med skrammer.

Fyns Politi siger til bt.dk, at der i alt blev kastet fire sten fra motorvejsbroen, og de offentliggør nu billeder af to af dem.

Ifølge Fyns Politi er der tale om to sten, som ikke umiddelbart ramte bilen, men som politiet mener er smidt ud fra broen i forbindelse med, at den forulykkede bil blev ramt.

I en pressemeddelelse oplyser de, at der er tale om en såkaldt danblok type 2-hjørnesten, der er fremstillet hos IBF Sten i Ejby. Danblok type 2-sten bruges til bygning af blandt andet støtte- og støjmure.

Fyns Politi vil gerne høre fra entreprenører, murere, byggefirmaer eller andre, der i øjeblikket har sten af denne type liggende, og som mangler mindst to af disse specielle hjørnesten. 

Oplysninger i sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.