Politiet leder efter mystisk nedkørt løber

En kondiløber har ringet til politiet og fortalt, at han er blevet kørt ned. Kort efter gik hans telefon ud - nu leder politiet med hunde.
Politiet er i færd med en storstilet eftersøgningsaktion, hvor et muligt trafikoffer kan være kommet alvorligt til skade.
Politiet er i færd med en storstilet eftersøgningsaktion, hvor et muligt trafikoffer kan være kommet alvorligt til skade. Foto: Colourbox / POLFOTO

Der er lige nu en storstilet eftersøgning igang efter en mystisk kondiløber i Nordjylland.

Tidliget i morges ringede en mandlig kondiløber forklarede, at han var blevet kørt ned og at bilen var stukket af - men telefonen gik ud, og poltiet ved ikke, hvem manden er eller præcis hvor han er.

Siden tidligt i morges har man så søgt efter manden ved omfartsvejen mellem Aabybro og Kaas - både med hunde og i luften, forklarer vagtchef Frank Liltorp fra Nordjyllands Politi.

"Vi havde i en kort periode en helikopter oppe, men den måtte opgive på grund af tåget vejr. Vi er nu igang med at søge med hundepatruljer," siger vagtchefen.

Det frygtes, at manden kan være kommet alvorligt til skade i ulykken, men hans telefon gik pludselig ud.

Det kan skyldes, at manden bruger et taletidskort, vurderer politiet.

"Hans telefon gik ud i første omgang, men vi fik fat på ham igen. Han nåede ikke at sige, hvem han er. Nu kan taletidskortet være et spor i sagen," siger Frank Liltorp.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.